Jump to content
Annons

AXL THE ROCKER

Medlem
  • Antal inlägg

    453
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Jag har lirat skinnbanjo som huvudinstrument i ca 18 år nu. Så det är jag nog ganska bra på!! så det så...
  2. är det nån som vet när den är? Eller om det är nån planerad? Kanske bara jag som googlar kass?? 😉
  3. Absolut inget fel på sången! Smaken är som baken, lyssna inte på perfektionisterna! 😉 Kör på mannen, men mixa bättre! Men där har jag inga råd, de e inte min avdelning. Där får du nog lyssna på ovannämda ändå. bra låt föresten...
  4. Vilken stärkare som hellst funkar om du kör BIG MUFF!!
  5. jo! Helt fantastiskt!! Skicka fler låtar till min mail som mp3! TACK!!
  6. Menar du att det gör Ultima Thule till nazister? Hhehee..Nä, såklart inte! Men jag undrar varför nordiska förlaget vill sälja ultmas skivor om det nu skulle vara så att dom inte är nazzar och så tydligt tar avstånd? Tro nu inte att jag börjar vackla i min ståndpunkt, för så är det inte. Ska vi lägga ner den här debatten nu eller? Vi kommer ingen vart ändå. Mycket meningslöst att fortsätta duellera på studio forum.
  7. Ok, ett sista inlägg! Varför vill föresten nordiskaförlaget sälja ultima thules skivor om dom så tydligt tar avstånd från nazism??
  8. Nä, jag ska inte köra vidare nu. Allt som behöver sägas är säkertt redan sagt. Även då oxå i tidigare inlägg, därför tycker jag inte att jag behöver vara mer saklig. Men vill man inte sälja sina skivor till nordiskförlaget så nog fan skulle det gå att stoppa! Vi är många med olika uppfattningar, så är det! 😕
  9. Varför skulle han inte göra det, när han helt uppenbart bryter mot forumreglerna och hoppar på trådskaparen personligen? Provocerar man får man ibland smaka batong 😕 det vet jag bättre än de flesta, så sluta whina. Den här tråden startades för att någon sökte gitarrist, så enkelt är det. Allt annat är off-topic. Tycker det finns en otäck feghet på det här forumet. j(ag ska inte dra igång en debatt nu, men det finns vissa saker som måste sägas. 😄 ) Att Hellnöff försvarar ultima thule är så j---a konstigt, om han nu inte är rasist/nazist/rasistnationalist/ eller vad han nu i sin hemlighet kallar sig. Ultima Thule ÄR ett nazistband och ingenting annat. Det finns inget som säger att dom inte är nazister så länge dom inte på allvar tar avstånd. Tar avstånd gör man INTE genom att fortfarande låta sina skivor säljas på en hemsida som säljer öppet nazistisk musik. Hellnöffs band Njord tar heller inte avstånd från nazism genom att låta sig distrubieras genom thule records. Eftersom dom uppenbarligen har kopplingar till extemhögern fortfarande. Den blandingen skivor jag hittar finns på denna sidan för den soom är INTRESSERAD av bevis. http://nordiskaforlaget.se/ Om man inte är rasist varför säljs då ens skivor på denna sidan? Det är bara feghet och ganska mycket dumhet oxå, som gör att så många av er inte väljer att stå upp mot nazismen. Att tiga är att hålla med!
  10. Tycker du låter som en liten faschist just nu. 😳
  11. Jo, jag funderar på det. Men det vore ju fräckt att ha en costum made för mig! 😆 Men den på bilden du skrapade fram hade inte snyggaste färgen precis. 😱 Hhehe.. Dom dyker upp rätt ofta i olika färger och mikuppsättningar här i sthlm i alla fall. Det finns många även i Sverige som bygger högklassiga gitarrer för ungefär det priset du fått, lättare med kommunikationen och du kan ju dessutom "övervaka" gitarren på ett helt annat sätt. Det är sant! Har du några rekomendationer?
  12. Jo, jag funderar på det. Men det vore ju fräckt att ha en costum made för mig! 🙂 Men den på bilden du skrapade fram hade inte snyggaste färgen precis. 😉 Hhehe..
  13. Har varit i kontakt med http://www.daguetguitars.com/index.htm i Paris. Killen tillverkar visst Crestwood costums. Fett koolt! Skulle kosta 2500 euro +- 200-400 att få en sådan. Beroende på vad för träslag, mickar osv jag väljer. Men det va lång väntetid. Han gör bara ca 15 gitarrer om året. Han skulle inte ha tid att börja på min förrän i oktober. Och så skulle det ta ca 4-5 månader att göra den. Mmmmm.... vi får se.. hellst skulle man ju haft den i famn redan igår. Tack alla ni som hjälpte mig att få upp ögonen för nåt annat än Gibson! Missa inte dessa fina bilder!!! http://www.daguetguitars.com/guit1.htm Helt fantastisk!!
  14. jag har letat till förbannelse på den sidan men hittar ingen sån, är jag dum? (Crestwood deluxe då alltså)
  15. Tack!! Du är gud ikväll! Men går det inta att köpa dom i Sverige?
×
×
  • Skapa ny...