Jump to content
Annons

mack507

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. https://soundcloud.com/hirofuture
  2. mack507

    Rappare söker beats

    https://soundcloud.com/hirofuture
  3. Tjena, Jag och två polare till har just fixat en lokal på 74 kvm nånting. Det finns 3 rum brevid varandra varav alla är 16 kvm och avdelade med gipsvägg. Några snickare håller på att lägga heltäckningsmatta över hela lokalen, detta bra eller dåligt ? Det vi satsar på nu är att bygga ett kontrollrum och ett inspelningsrum och köra upp en glasskiva emellan dom två rummen. Enligt hyresvärden är rummen redan ljudisolerade men har inte hunnit kollla upp än vad dom använt. Vi testade att dundra på med hyresvärdens Pa system som stod i ett av rummen, ingen diskant eller mellanregister läckte till det andra rummet. Basen var dock ett litet problem, det var ej jätte mycket som läckte men skulle va bra om man kunde dämpa den lite till. Har ni några tips hur ja ska göra för att få en najsare akustik i rummen då den nu är ett helvette? Och vad jag ska isolera med mellan gipsväggarna för att minska basläckaget? Ps. Rita har aldrig varit min starka sida, och speciellt inte 3D saker.
  4. mack507

    Få till detta sound

    Jag vill alltså åt röst mixen ifråga, och detta med standard plugsen i logic. Är ny inom logic så känner inte till hur man ska hanskas med effekterna så bra.
  5. haha shit det där missade jag, ska kolla upp det genast! Tackar!
  6. Tjena, Jag har ett Phonic Mr 3243 mixerbord i min studio. Och jag kommer få ett 8 kanaligt ljudkort av en polare.. Det skulle vara otroligt skönt att kunna spela in så att alla instrument hamnar i varsin kanal i logic och jag vet att det funkar när man har ett 8 kanaligt ljudkort .. Men hur ska jag koppla min mixer till ljudkortet ? eller är det ljudkortet till mixern som gäller?
  7. skulle tipsa om classic eq och classic compressor .. riktigt bra kräm i båda!
×
×
  • Skapa ny...