Jump to content
Annons

A2K

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. FreudianSlip: Tack så mycket! Ska ta en ordentlig titt på hemsidorna, och troligtvis även besöka dessa affärer under närmaste tiden! 🙂 BTW: Hellstone Music känner jag igen, låg den inte vid Slussen / Medis förut om jag minns rätt? Tyckte det var en schysst affär, men hade glömt bort den!
  2. Man får hoppas det! Gjorde bara en vild gissning baserat på "liknande" klaviaturer ute på marknaden. Ser helt lovande ut iaf!
  3. Jävligt snygg mixer kan jag säga, vilket gränssnitt! Helt ok pris.
  4. Jag har tidigare läst om hybridgitarrer, dvs. elgitarrer som ser ut som akustiska gitarrer. Är tanken med denna hybrid att den ska kunna låta som både och? När, om den släpps i Sverige och vad kommer den att möjligen kosta?
  5. Verkar häftig med bra finesser ju! Antar att priset kommer att ligga på runt 5000-6000kr för en 61:a? Undrar om kvalitén dock.
  6. HEJ! Som sagt, i Sthlm har vi bl.a. 4Sound, Jam & DLX Music... men finns det även andra riktigt bra musikaffärer i Sthlm? Helst affärer med bra priser också, men det spelar egentligen ingen roll! Vill även ha tips på om det existerar lite udda musikaffärer, som t.ex. kansks nån affär specialiserad på vintage, nån affär för begagnat, eller kanske nån affär med sällsynta, udda, annorlunda och olika etniska instrument?
  7. Jävla skitgrannar du har! Ge dem samma medicin om du störs av nåt litet. Se till att ljudisolera ditt spelande från grannarna, eller gör som Gerterface nämnde ovan, micka gitarren och spela med headsets.
  8. För att låta old school, så nämner jag musik från Super Mario Bros, Castlevania, Mega Man 2, Mega Man 3, Tetris m.fl. till gamla hederliga Nintendo 8-Bit!
  9. REKOMMENDERAR DROPBOX - FUNKAR SUVERÄNT! Annars rekommenderas Soundcloud för musikuppladdning, främst pga deras app som gör det hela enklare vid de tillfällen man ej har tillgång till dator. Har någon tips om vilken av sajterna + molntjänsterna som rekommenderas för PC / Android-användare?
×
×
  • Skapa ny...