Jump to content
Annons

EmilE

Medlem
  • Antal inlägg

    31
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag har för mig att dualchannel vill att stickorna ska sitta i vissa specifika portar ibland, kolla i moderkorts manualen, rätta mig om jag har fel någon 😄
  2. http://www.hairersoft.com/AmadeusPro/AmadeusPro.html är ett audacity med
  3. EmilE

    Ta bort slidning.

    han kan ju automatisera en eq att bara åka på när dem ljuden kommer? isf förstörs inte klangen, sant att klippa upp är ju rätt bra metod.
  4. EmilE

    Goattracker

    någon här kanske kan svara på en fråga om man enkelt kan göra filter svep eller om man måste programmera in det i filter tablen, och hur man gör det isf? vill bara ha en nice cuttoff som åker upp o ner lite grand 🙂 kan spela in ett sånt ljud jag har gjort på korg-ds10 till nintendo ds om det hjälper men tror ni fattar 😄
  5. Coolt... det skulle fungera sade han, han hade testat koppla in ljudkortet och den hittade det och allt, men inte provat använda det till något, men de ska ju fungera 😛 som sagt fungerar perfekt i min macbook så ser inte varför deti nte skulle fungera.
  6. emm jag får det att fungera, men testa installera sp3, och sen senaste bootcamp drivrutinerna, dock har jag bara sp2 och de bootcamp drivrutinerna som kommer med.
  7. Prova waves stärkar simulering, jag tycker den låter rätt bra iaf!
  8. Tack för svaren! men är lite orolig när det gäller behringer då jag har dålig erfarenhet av dem finns de några andra bra märken? kanske boss eller något liknande? eller någon pedal som är mest ämnad för bas och därmed framställd för just det behovet, då borde den ju vara bättre för det med 😲
  9. har en klasskamrat som har en imac och skolan har FA66 att låna ut så skulle kolla om han hade lust att testa om du vill? 😉 men de ska väll fungera, fa66 fungerar utan problem på min macbook, inte ens några drivers! bara att tuta och köra!
  10. Tja! Det är så att jag börjat fundera på en kompressor pedal till bas, eftersom jag spelar mycket metal 🙂 även en pedal som distar bas schysst? eller är de besta att dra till en musik affär och beta av dem en efter en till man hittar sitt sound? priser och rekomendationer vore nice 🙂
  11. tack för tipset! nu saknas bara någon som kan hjälpa mig vilket håll jag ska snurra åt 😄 Men har fått bestämt för mig att jag läst någonstans att man bara ska snurra mest 1/2 eller 1/4 varv åt gången sen låta det vila, någon som kan ge belägg på detta?
  12. Du kan även testa köra en linebox + mic. Provade i skolan att spela in en bas med 3 kanaler, blev rätt skönt sound. En Beta52, en SM57 och en Linebox in i en Starec Preamp. Om de hade låtit dåligt hade man bara kunnat muta den lineade signalen och kört bara på micarna för de lät bra tillsammans men det fungerade kanon bra att skära basen som fan och plocka ur tonen ur den linade signalen, resultatet går att höra i låt kritik saken, No miss - battle scar heter låten! 😮
  13. EmilE

    Fretbuzz på min elbas

    Tja! Det är så att min a-sträng har OTROLIGT mycket fretbuzz, vad finns de som man kan göra åt det? tänkte nämnligen byta stränganr snart till en låt jag ska spela in, och de låter värre när de är nya strängar, men jag ÄLSKAR bara tonen av nya strängar på bas. Det är typ Bandet mellan Bb/B som strängen skorrar emot, räcker de att snurra lite på den saken i halsen, eller öka stränghöjden eller finns de något annatm an ska göra? och hur mycket ska man snurra/höja isf? hjälper det att skaffa smalare eller tjockare strängar? Basen är en ibanez SRX305VBL om de hjälper Tack på förhand!
  14. finns det inte en master regel inne i inställningarna? har jag för mig, annars dra upp velocityn lite och sen lite på varje kanal kanske. låter skarpare med mer velocity än den som är standard och så. annars vet jag tyvär inte vad det är, men som sagt, det är nog inte fel på ljudkortet iaf.
  15. Filerna säger att min uppdatering är nyare än den jag försöker installera (har redan XP SP3, glömde kanske säga det 😏 ) Men det fungerade innan, så jag han uppdatera firmwaren på kortet och så, men sen slutade det fungera efter det. Konstigt konstigt. fungerar dock fortfarnade i macen.
×
×
  • Skapa ny...