Jump to content
Annons

Basmannen

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Alltså jag är lite rädd att köpa en begagnad mikrofon eftersom man vet inte hur den har tidigare blivit hanterad, vet därför inte om den har råkat ut för skador som kan ge den störningar. Är ute efter en ny mikrofon, hellre närmare 1000 än 2000.
  2. Jag har sneglat lite på en Fender Electracoustic, både Squier och Fender. Tycker att de är väldigt snygga, men vill höra om de låter bra också? Någon som har, eller prövat? Någon som vill varna för att det är ett dåligt val, eller att det är ett så bra val så ni vill skrika det rakt ut? Är intresserad av eran åsikt om Electracoustic serien, mest ute efter Telecoustic gitarren 😉! (Fender eller Squier?)
  3. Hej! Hade tänkt att koppla min bas till datorn på detta viset: Bas -> Förstärkare -> Mikrofon -> Dator Skulle vilja veta vilken mikrofon som passar till detta ändamål. Jag vill ha ett realistiskt ljud som låter "på riktigt", men jag vill helst inte betala över 2000 för en mikrofon. Skulle vara bra om mikrofonen också går att använda för att koppla gitarren på samma sätt?
×
×
  • Skapa ny...