Jump to content
Annons

Fangus

Medlem
  • Antal inlägg

    482
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Fangus senast vann var 18 juli 2011

Fangus hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om Fangus

  • Födelsedag 1988-12-12

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Oslo / Linkøping
  • Intressen
    Pysslar med så mycket inom musik som möjligt.
    Livetekniker, studiotekniker, mixar, mastrar, producerar musik, skriver, spelar bas, gitarr, keyboard och growlar.

Socialt

  • Skype
    angus@norder.se
  1. "This next song is about shooting blood out of your cock"

  2. Lyssnar på Diablo! \m/

  3. Jag skulle investerat i detta: En Röde NT1-A (köpte precis detta paket och är väldigt nöjd) http://www.thomann.de/se/rode_nt1_a_complete_vocal_recording.htm?sid=07a7f46df67d13ad4300cfa69672055f ca: 1800 på Thomann ca: 2000 på Musikbörsen och Jam och ett litet mixerbord, Alesis Multimix 4 USB (har haft en tidigare variant av denna, tyckte pre-ampsen lät lite plastigt dock) http://www.thomann.de/se/alesis_multimix_4usb.htm ca: 850 på Thomann Men akta dig för att ens lyssna på folk på internet, typ mig. Smit till närmsta musikaffär och hör med dom, testa produkterna!
  4. Det är värt att titta upp Blackouts jallefall 😑 Men rekommendationen är att du traskar till närmsta musikbutik! Och testar lite, ta en gitarr som låter bra (enligt dig) och känns skön.
  5. ESP/LTD suger? Det är bara smaksak! Men satsa på en gitarr med EMG 81/65 (heter dom så?) eller Seymour Duncan Blackouts! Om du vill ha aktiva vill säga! Annars har jag hört gott om Deathbuckern, som passivt alternativ då! Schecter eller Ibanez skulle jag kört på, men det har mest med att jag tycker Jackson har så jävla fult logo.... Vilken typ av metal spelar du?
  6. https://www.studio.se/index.php?showtopic=64871
  7. 02 Död åt Tengil 1 06 The Morgue 4p 12 Legions of the Underworld 2p 14 Pitiful Humans Taste Thy Blade 6p 15 Reaver 8p Riktigt kul att lyssna, 14.... sjukt bra gitarrljud! det får personen i fråga redovisa sedan! Owwwrright!
  8. Fangus

    Vad händer?

    Missat "edit" knappen? 😄 hihihi!
  9. Länge sen jag postade nått på forumet, men nu äre dags igen! Här är en spelning från 17/4 på Lorient i Linköping med bandet Karmic Link! Grek/Amerikanskt/Svenskt! Karmic Link Myspace (Spelar bas) =)
  10. tråkigt utformad fråga, ger tråkiga svar! det är ju trots allt en ja, nej, fråga! =) formulera oooom 😆
  11. Hm, jag kommer inte ihåg exakt hur det var, men hade nån Alesis Multimix 8 USB för ett tag sen. Den spelade med in allt ljud som spelades upp med, det var bara nån knapp på mixerbordet. Se till så du skickar rätt kanal till inspelning osv, testa lite olika kombinationer. =)
  12. Hörde nått löst ryckte om att H2O fick betalt för att sluta. Vet inte hur pass det stämmer heller. Men en sak som är säkert, jag hade aldrig haft Cubase, om det inte var för att jag kunde skaffa det gratis från H2O. Så dom tjänar garanterat på det hos privatpersoner. För är man seriös och har pengar, då ska man köpa sina programvaror.
×
×
  • Skapa ny...