Jump to content
Annons

Savis

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  1. Savis

    Textfråga

    Snabb kommentar bara. Vet inte om det finns något dialektalt ord som heter Carousel men annars så översätter man normalt karusell med roundabout. Mao: Love is like a roundabout.
  2. Är det någon som har något boktips kring grundläggande musikteori? Internet i all ära men själv tycker jag det är skönt att ligga på soffan med en bok i handen.
  3. Savis

    Köpa Gitarr.

    Om man bortser från hypen kring vissa märken så ligger det fortfarande mycket i "man får vad man betalar för". För 1500:- eller där omkring får man inte mycket till elgitarr. Om du inte vill lägga mer pengar och är nöjd med lite enklare grejer så visst då kanske den funkar. Skulle definitivt rekommendera dig att provspela och provlyssna, jämför gärna också med någon lite dyrare variant för att känna och höra skillnader. Ibland hittar man ett riktigt ess bland de enklaste gitarrer och ibland blir man avskräckt från ett märke för gott. Lycka till
  4. Kör också Vista 32-bit med Cubase Studio 4 och ett E-mu USB0404. Har inte märkt några problem än så länge. För mina krav har jag bra latency och ett stabilt system. Sen är det möjligtvis skillnad på om man är glad amatör (som jag) eller en mer krävande expertanvändare.
×
×
  • Skapa ny...