Jump to content
Annons

Albinorican

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Albinorican

  1. Annonsen är inte längre aktuell - Tack för alla som visat intresse.
  2. Jag laddade ner denna: http://www.evilx.com/vocodex/ Och jag lade Vocodex på ett track, microfon (carrier) på ett spår och synth (modulator) på ett tredje, pannade dom som det står att man ska göra och bussade dom till vocodex trackets input. Och tryckte på I som jag antar är Monitoring i Logic. Ändå får jag det inte att funka, Någon som har en idé om vad jag gör fel??
  3. Battery 3 ser typ ut så där också, samma olivfärg.
  4. Man blir verkligen sugen på att skaffa en eigenharp efter att ha sett denna Inspirerande video!
  5. Tackar! Vet du hur man går till väga i Absynth? Är det bara att placera en kopia av wav filen bland dom andra absynth filerna?
  6. Hej, jag undrar om någon har tips på bra AU pluggar som jag kan ladda in en vokal wav tex och manipulera den på olika sätt. Reaktor verkar vara för komplicerad för mig, någon som vet någon annan?
  7. Hur kan jag få tangenterna högst upp på skalan att användas i Battery? Någon som vet hur jag kan lägga ut samplingarna som jag vill ha dom på klaviaturen? Och framförallt, hur routar jag dom olika cellerna till olika outputs i Logic???
  8. 😄 I ett nötskal. Faktiskt. 😆 Beror på vad du lyssnar på från 80-talet såklart. Jag föreslår att du kollar in grejerna Chris Barbosa gjorde på 80-talet. Han är bara en av många vars grejer håller än idag samt tom knäcker det mesta som kommer idag vad gäller ljudkvalité enligt mig. Superb Ljudkvalité, Superb Produktion all over.
  9. Hej, hur gör man om man vill sänka eller höja volymen eller automationen på flera eller alla kanaler samtidigt i logic 8? Vore jätteglad för hjälp eftersom jag sitter med ett projekt som ska in i morgonbitti. Tack på Förhand -Alex
  10. Tack båda två! Men det var som DiscoFuhrer sa, Jag hade förstorat ljudspåren sjukt mycket av misstag, Tack igen!
  11. Albinorican

    Pro-Tools Knipa!

    Hej, sitter med ett ljudläggningsprojekt i Pro-Tools 7.4.2 på mac. Plötsligt så förvandlades alla waveforms till jättpixlade block, ser ut som dålig commodore 64 grafik ungefär. Tänkte att det är väl något Protools error som säkert försvinner om jag startar om det, dum som jag var så sparade jag, när jag startade om det var det fortfarande kvar, man ser inga findetaljer på ljudvågorna längre bara fulpixlade block typ. Vad har hänt? Är ytterst tacksam för hjälp!!!
  12. tack så mycket båda, det där programmet switch tror jag funkar!
  13. Hej igen, jag har en del wav filer som jag skulle vilja använda i låtar, dom är i .wav, så jag tänkte att allt borde vara lugnt att dra in dom i Logic, men när jag skulle göra det så står det att dom är i 8-bit format och kan inte användas, eller så står det att filen inte är en standard PCM fil och kan inte heller användas. Finns det något sätt jag kan använda dessa filer i låtar jag gör i Logic? Kan jag göra några inställningar, för drag n drop i Logic's "Default" läge funkar uppenbarligen inte.
  14. Hej, Kan någon här på ett lättförklarat sätt berätta för mig det bästa sättet att få reda på en acapellas bpm i Logic 8? Har ett gäng med acapellor, men har inte riktigt koll på hur jag får reda på bpm. Jag vet att logic har en inbyggd bpm counter, men den kan väl inte bestämma bpm om den inte har en kick eller ngt att gå efter? Tack på förhand. -Alex
  15. Tack så mycket båda två, stor hjälp, nu ska jag kika runt lite! 😛 Jag fastnade för Primacoustics, skickade precis iväg ett mail till dom. tack än en gång, jag fattar inte varför inte typ 4sound tar in sådana här, dom verkade inte ha så mycket info när jag frågade om såna.
  16. Hmm...ja, det kanske är ett alternativ, vet du av egen erfarenhet att det fungerar bra?
  17. Hej, har någon ett bra tips på var jag kan fixa ngn sorts skumgummi upphöjning alt små trähyllor el dyl så att jag kan få upp mina tapco monitorer med ca 10-15 cm från mitt skrivbord, dels så vill jag slippa en del av bordets resonans och dessutom vill jag inte att min keyboard ska skymma basmembranet som den gör nu. Jag vet att det finns gummiaffärer etc där man säkert kan göra något specialbeställt, men jag är lite för lat för det och undrar var jag kan få tag på färdiga konstruktioner. Vore tacksam för hjälp! Har letat på internet, varit på musikbörsen och 4sound men inte funnit någonting, men jag vet att det finns, frågan är bara var!?
  18. Albinorican

    Logic 8.0.2

    Varför får jag upp Varningsrutan "Det gick inte att lägga upp följande skivavbilder på skrivbordet Orsak: Spill för Kodek" När jag försöker installera nya Logic Uppdateringen? Sen avbryts uppdateringen. Så här ser rutan ut: http://www.99.se/mac-os-x/232939-spill-f-r-kodek.html 😆
  19. Tack, har varit där och nosat lite, ska fortsätta på det spåret!
×
×
  • Skapa ny...