Jump to content
Annons

Albinorican

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

1 följare

  1. Annonsen är inte längre aktuell - Tack för alla som visat intresse.
  2. Jag laddade ner denna: http://www.evilx.com/vocodex/ Och jag lade Vocodex på ett track, microfon (carrier) på ett spår och synth (modulator) på ett tredje, pannade dom som det står att man ska göra och bussade dom till vocodex trackets input. Och tryckte på I som jag antar är Monitoring i Logic. Ändå får jag det inte att funka, Någon som har en idé om vad jag gör fel??
  3. Battery 3 ser typ ut så där också, samma olivfärg.
  4. Man blir verkligen sugen på att skaffa en eigenharp efter att ha sett denna Inspirerande video!
  5. Tackar! Vet du hur man går till väga i Absynth? Är det bara att placera en kopia av wav filen bland dom andra absynth filerna?
  6. Hej, jag undrar om någon har tips på bra AU pluggar som jag kan ladda in en vokal wav tex och manipulera den på olika sätt. Reaktor verkar vara för komplicerad för mig, någon som vet någon annan?
  7. Hur kan jag få tangenterna högst upp på skalan att användas i Battery? Någon som vet hur jag kan lägga ut samplingarna som jag vill ha dom på klaviaturen? Och framförallt, hur routar jag dom olika cellerna till olika outputs i Logic???
  8. 😄 I ett nötskal. Faktiskt. 😆 Beror på vad du lyssnar på från 80-talet såklart. Jag föreslår att du kollar in grejerna Chris Barbosa gjorde på 80-talet. Han är bara en av många vars grejer håller än idag samt tom knäcker det mesta som kommer idag vad gäller ljudkvalité enligt mig. Superb Ljudkvalité, Superb Produktion all over.
  9. Hej, hur gör man om man vill sänka eller höja volymen eller automationen på flera eller alla kanaler samtidigt i logic 8? Vore jätteglad för hjälp eftersom jag sitter med ett projekt som ska in i morgonbitti. Tack på Förhand -Alex
  10. Tack båda två! Men det var som DiscoFuhrer sa, Jag hade förstorat ljudspåren sjukt mycket av misstag, Tack igen!
  11. Albinorican

    Pro-Tools Knipa!

    Hej, sitter med ett ljudläggningsprojekt i Pro-Tools 7.4.2 på mac. Plötsligt så förvandlades alla waveforms till jättpixlade block, ser ut som dålig commodore 64 grafik ungefär. Tänkte att det är väl något Protools error som säkert försvinner om jag startar om det, dum som jag var så sparade jag, när jag startade om det var det fortfarande kvar, man ser inga findetaljer på ljudvågorna längre bara fulpixlade block typ. Vad har hänt? Är ytterst tacksam för hjälp!!!
×
×
  • Skapa ny...