Jump to content
Annons

SamiRaj

Medlem
  • Antal inlägg

    33
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Den där tonen som börjar vid 45 sekunder är inte så värst trevlig, känns inte så mycket som house. Prova att lägga in något annat element. Annars var det lite svängigt och halvtrevligt omvartannat. Bara att jobba på!
  2. LÅTNAMN: Tech02 ARTIST/GRUPP: SamiRaj GENRE: Minimalistisk techno LÅTLÄNGD: ca 3 min INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: VBR MP3 STORLEK: 3.6MB STATUS: Skiss LÅTLÄNK: http://www.student.lu.se/~ihpv00sda/tech02.mp3 Har ni någon konstruktiv kritik? Jag kan lyssna igenom era låtar ifall ni kommenterar min!
  3. SamiRaj

    Processor...

    Det finns bara ett märke som är kvalité. ASUS! A7V600-X Verkar ju onekligen prisvärd och det har du redan fått förslag på så varför inte? Annars om du inte vill ha VIA kretsar så finns ju den här t.ex. A7N8X-E/DELUXE Tyvärr finns det inte längre så stort urval av Socket A moderkort men nåt av dom där ska väl funka tror jag.
  4. Hmm soft, skön känsla på den. Lyckades dock inte ladda hem hela. Den vägrar helt om jag försöker tanka ner på nytt? Men de 2:43 som jag har hört låter sjysst iaf. 🙁
  5. Själv lyssnar jag och diggar den här typen av musik och jag skulle nog påstå att den ligger och svävar nånstans mellan psy och goa. 😉 Men helt klart den rätta produktionen och det rätta soundet. Jag är AVUNDSJUK. Vill också kunna göra såhär bra produktioner... 😛 5/5 OBS: det här är inget smörande bara för att vara snäll... det är ärligt. Problemet är väl mer att man inte kommentera de låtarna som är riktigt usla. Edit: Vad använder du för prylar i studion till den här låten då? Vilken mjukvara?
  6. Det är lite som med terrorister som kör utpressning om att dom ska avrätta nån i gisslan om dom inte får en helikopter och 2miljoner dollar... Arbetslös som man är kanske man skulle ta och inspireras lite av det här. 🙂
  7. Äh firefox är bara en billig ripoff av opera, visst den är helt reklamfri men i opera slipper man lägga in en massa plugins och skit. Opera har allt man behöver från start!
  8. Håller med, känner inte alls igen beskrivningarna som majoriteten här verkar ha. Nu fick han nog som han ville iom. all uppståndelse här. Han är säkert en av dom där som bara MÅSTE ha så mycket uppmärksamhet som möjligt.
  9. Hehe han vill maxa volymen enligt vad högtalarna och förstärkaren pallar då 😮. Det vart säkert ett sjysst rave!
  10. Jag tror du ska ta en titt på www.antipiratbyran.com igen. Den är nämligen hackad... 😉 Pekar inte alls på localhost.
  11. Är det bara jag som tycker att nanne grönwalls låt var helt kass? För mig kändes det som att den aldrig kom igång utan bara haltar hela tiden på nåt jäkla sätt. Ser ingen som helst hitpotential i den. Fattar inte hur den kunde komma så högt som den gjorde. Men så brukar jag alltid vara i en väldigt liten minoritet när det gäller omröstningar/åsikter här i sverige...
  12. Det är ju helt sjuka belopp. Varför baseras inte skadestånden på dagsböter istället?
  13. Jo jag har läst om det där. Det heter Renju och är nästa steg i utvecklingen av min applet. Man byggde inte ROM på en dag, inte min java applet heller för den delen... Även om den inte råkar vara lika omfattande. 😉
  14. Ska testa din version, min AI har jag faktist snott från den här hemsidan http://web.telia.com/~u85905224/spel/luffAlgo.htm 😛 Hade ju säkert kunnat fixa en fin själv men det hade tagit längre tid och tid har vi ont om! 😛 Jag har lagt upp en version där AIn börjar spelet: http://sd.homeftp.net/AIschack.php
  15. SamiRaj

    Luffarschack!?

    Eftersom ni ändå är inne här på forumet antar jag att ni tar en paus från erat musicerande. Så jag tänkte att nån kanske ville koppla av med lite spel? Ja om ni har Java Runtime installerat så är ni välkomna att prova på mitt lilla luffarschacksspel. http://sd.homeftp.net/schack.php Antingen utmanar ni min AI eller så väntar ni tills mossa börjar växa i Multiplayer rummet där ni kan utmana andra människor. Vet inte hur bra det fungerar hos er men rapportera gärna problem och isf skriv gärna vilken java Runtime ni har installerat på datorn. Enjoy!
×
×
  • Skapa ny...