Jump to content
Annons

fogden2000

Medlem
  • Antal inlägg

    376
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Häckeberga
  1. Wellkommen !! När "gör" Du en Pedal Steel Vst ? 🙂
  2. Kjell & Kompani säljer fortfarande AGP-kort. Även de billigaste duger åt surf. Den firman hade jag glömt ! 😮 Ser att dom finns i Lund ochså Tack !
  3. fogden2000

    Enkelt grafikkort

    Vad ska man köpa för enkelt grafik kort bara till surf ? Modell AGP 😄
  4. När motorn äter upp hela datorprestandan funkar det inte +Spännande gränssnitt ja.
  5. http://support.microsoft.com/kb/926431/sv Kanske nån hjälp.Pröva 😏
  6. Surfat i 1½ timme nu.Inga pop-up fönster. Innan dök dom upp var 5 :e minut.
  7. Här har Du lösningen Det är/var en s.k malware/worm Ladda ner Malwarebytes Anti-Malware från en av dessa: http://www.malwaresupport.com/mbam/program/mbam-setup.exe http://www.brothersoft.com/download-malwar...ware-71406.html Dubbelklicka på mbam-setup.exe för att installera programmet. Bocka för: Update Malwarebytes' Anti-Malware Launch Malwarebytes' Anti-Malware Tryck på Finish Om det finns någon uppdatering så kommer den att laddas ner och installeras. När programmet startar så välj Perform Quick Scan och tryck på Scan. Skanningen tar ett tag. När den är klar så tryck på OK och sedan Show Results. Bocka för allt och tryck sedan Remove Selected. När borttagningen är klar så öppnar Anteckningar med en logg. Eventuellt så kommer det upp en begäran om att starta om datorn (Restart). I så fall gör det. Om programmet inte kommer igång efter omstarten så starta det. Om vissa problem kvarstår så upprepa skanningen med MBAM en gång till. Om loggen inte kommer upp själv i Anteckningar så hittar du loggen på Logs-fliken i MBAM.
  8. Har fått samma elände jag ochså 😱 Samma Pop-Ups .... Fick tips om Windows Defender.Den hitta tyvärr inget. Blir spännade detta..... 😄
  9. Dansbandsmusik är tänkt från början som funktionsmusik Man dansar.Kanske det blir nåt gänga på nattkvisten. 😆 Du vet 2 personer som håller i varann.Klämmer kanske lite på bröna & trycker lite på muffsen.Har allmänt trevligt. Dom flesta som yttrar sig i denna genre,har ingen aning att det finns ex antal tusen personer som dras till denna branch. Att yttra negativa åsikter är att idiotförklara dessa personer. Sen är det som andra yrken,alla knep detaljer i studiosammanhang,finns yrkesskickliga tekniker/producenter. Finns band som alldrig skulle spela över huvud taget,ja. Men det finns ju i alla brancher. Lika fånigt om man skulle kritisera sotaren när han kommer,han gör sitt, inte fan ifrågasätter jag han/henne.
  10. #2 Sticker nog ut lite mer nu när det är vår. Den gröna kanske försvinner lite av allt grönt som kommer nu 😳
  11. Jag säger det igen som förr...inget program för musiker som har lite stolthet kvar. Ingen sk tävling längre.Bara show I dag räcker det med att ha en gammal Lewin fr -59 på väggen & spy ut lite ångest. Sikken ankdamm 😆 Stulna slingor dessutom på Olas låt, från John irländare
  12. Jag lämna in en Ddrum AT 2005 på Clavia på Åsögatan i Sthlm med samma fel,dom bytte ratt.... 700 :- 😮
  13. Mini to Standard 5-pin MIDI Adapter Cable http://www.dolphinmusic.co.uk/page/shop/fl...product_id/8229 Sparka dom på MB i röva från mig 😳 Det klart dom vill kränga nya prylar till Dig.
  14. Att dom bara orkar våra storkar Vi heter faktiskt Storch ! Du Sonefors Ta kontakt med Kikki D,hon måste väl bo nära Dig gör nån låt till henne,sen ringer hon Bert Blir bra Stimersättning Så kan Du köpa massa Synntisajsser skivor.
×
×
  • Skapa ny...