Jump to content
Annons

handsomechris

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om handsomechris

  • Födelsedag 1909-12-27

Om mig

Socialt

  • Skype
    zakrisson@kent.nu
  1. Rated R är allt annat än mono. Har du över huvud taget lyssnat på "Better Living Through Chemistry"? Mixen på den tar mig så nära lsd jag någonsin kan komma. Otroligt bra skiva. Samma gäller Era Vulgaris. Redan 0:10 in i skivan hörs tydligt olika shakers i varsitt öra. Monoetiketten som finns på omslaget är bara "en ball grej". Lite i samma linje som skivans artwork.
  2. Exakt samma problem! Även om några fragment av idén finns kvar efter att hela systemet har startat, så brukar det mesta resultera i ett planlöst lekande med synthljud när man egentligen bara försökte hitta en passande kick. Jag väntar på den dagen då man kan överföra idéer från huvud till usb-minne under en promenad eller bussfärd.
  3. handsomechris

    Sommarjobb

    Hallå! Rubriken förklarar nog rätt tydligt vad jag är här för. Jag undrar lite om vilka inspelningsstudior i Stockholm som ni tror skulle ta emot och kanske rent av behöva en arbetsvillig 91:a under sommaren som glatt gör vad som helst, bär kablar, bär lådor, kokar kaffe etc. så länge det är i studiomiljö och i den branschen. Hur stora chanser har man att få tag på ett jobb? I prao-trådarna stod det rätt klart att det kan vara svårt att få något ut rent kunskapsmässigt ur arbetet då det som bekant går fort för de som producerar/spelar in. Tid är pengar. Men självklart vore det mer än roligt om jag ändå lär mig någonting inom det. Men men. Men som sagt, har ni några tips på studior som kanske tar emot en kille med brinnande intresse för produktion, som gör vilket skitgöra som helst? Tackar och bockar. /Chrille
  4. Piratpartiets resultat säger att svenska folket inte tycker frågan är tillräckligt viktig. Sjukt egentligen, vad kan vara viktigare än gratis musik och tv-serier? Piratpartiets valresultat visar väl mer att svenska folket anser att frågan inte är av samma vikt som a-kassa, sjukvård, flyktingpolitik och allt annat som Piratpartiet inte har på sin dagordning. Ett enfrågeparti (finns bättre ord för det, dock en temporär minnesförlust) lyckas sällan få det antal röster värda en riksdagsplats. Eller? Sen kan jag bidra med några av mina favoritband: Familjen Strip Music Cult of Luna Khoma Explosions In The Sky De fyra första har jag läst om på diverse forum på Internet, sedan tankat ner för att lyssna lite kvickt om vad som ska vara så bra med dem. Utan den snabba tillgången hade jag aldrig orkat bry mig. Explosions In The Sky upptäckte jag via lite kategorisurfande på just OiNK, kategorin Post-Rock. Jag har sett Cult of Luna live två gånger, Khoma en gång. Har köpt officiell merchandise av Familjen, Cult of Luna och Khoma. Jag har köpt (mycket via skivbolagens webshopar) allt som Familjen, Cult of Luna, Khoma och Explosions In The Sky har släppt. Ibland även vinyl. Kan man begära mer?
×
×
  • Skapa ny...