Jump to content
Annons

Smart Cat

Medlem
  • Antal inlägg

    89
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Smart Cat

  • Födelsedag 1969-01-10

Om mig

  • Stad/plats
    Mitt i smeten
  1. Snabbt svar Välkommen!
  2. Skönt motto. Välkommen!
  3. Hehe! Annars har man ju klassiker som att kalla Telia för Felia och det ökända försäkringsbolaget: Trygg Bansaiii
  4. När jag körde taxi en gång i tiden så fick jag en inte alltför bright tjej. Tjej: - Mina kompisar har lite svårt för mig för jag är så sporadisk. Jag: - Jaha?!? Sporadisk? Vad menar du? Tjej: - Ja, du vet när man säger vad som faller en in eller man plötsligt gör saker... Jag: - Jaha! Du menar SPONTAN? Tjej: - Ehh! Ja, just det... Det här var uppe i Piteå och ofta så fick man frågan om man var från Stockholm så fort de märkte att man inte pratade Pitemål och den här tjejen var inte senare än andra att fråga: -Är du från Stockholm? -Ja sa jag. -Fan, alltså, ni har så jävla häftigt språk därnere. -Nja, Vi har ju samma språk som ni har. -Men ni har så roliga ord... Hon hade en måttligt nykter kompis i baksätet också som hela tiden frågade om jag var singel... Suck, att man inte var det då.
  5. Tyvärr så har jag inga band (som e tomma alltså) så jag spelar in sången på mp3-spelaren och skickar den via nätet. Går de bra ? 😛 Nybbe! Jag har PM´at dig.
  6. Lova att säga vad det blev 😛 Så vi vet ALDRIG I LIVET!!!!
  7. Hörde också Phil Spector låten på radio o det svänger gött. Annars brukar det vara så att jag glömmer bort fenomenet julskiva ända tills det är för sent att köpa några så här lyssnas inte på så mycket... tyvärr för jag hörde Lars Vegas på radio för några timmar sen o den är kul. Jo, fortfarande. De enda julskivor som jag har är Beatles och där kan jag verkligen rekommendera 64 år julskiva. Nästan inte en enda jullåt men VÄLDIGT mycket snack.
  8. Kör in sången på ett band o posta den så ska vi nog få ner något på papper... Och ackordförslag som sagt. Sen kan vi spela in den i både Am, Dm & Hm så får vi se vilket ni bölar mest till...
  9. Ok! Annars kan du skicka över den till mig så skriver jag ut det samt kan komma med ackordförslag.
  10. Smart Cat

    kurs

    Hej Mr Moosee! Jag tror att Musikhögskolan har en utbildnings som heter Arrangering & komposition. Jag gick den fast i Piteå så jag vet inte vad som skiljer eller hur lika de är MEN den i Piteå var på 2 år, heltid och du bör ha ganska bra koll på musikteori + en massa andra ämne innan du kommer in. Hos oss var det dels arrangeringsuppgifter (skriv om detta pianostycke för full orkester), dels kompositionsuppgifter och så var det även en lite intervju. De tar inte in så många, vi var 4 stycken i min klass.
  11. Smart Cat

    Oväsen?

    Hehe! Sökte faktiskt på oväsen utan att få ett enda napp. Det var ju ett tag sedan plupparna dök upp men jag har inte varit så aktiv här inne så jag har nog missat den stora oväsen-tråden. Det verkade ju ha blivit fart på forumet när det hela startade men nu så vet jag... TACK!
  12. Ett tråkigt tips är att planka själv, det lär man sig jättemycket på. Det kan ta otroligt mycket tid i början men man lär sig mycket på det och efterhand så går det både fortare och man får ett otroligt mycket bättre gehör.
  13. Smart Cat

    Oväsen?

    Jag förstår inte vart det kommer ifrån men en vacker dag stod det "Oväsen (0%)" följt av 5 oranga pluppar. Var kommer detta ifrån? Jag har inte gjort något oväsen... o kollar man in min profil så står det varningsnivå följt av 5 nya oranga pluppar. Vad betyder detta??? undrar Mr KluZ
  14. Varför vill du ha ner den i noter? Jobbiga frågor kanske men det hjälper mig att hjälpa mig eftersom jag då vet vad du vill göra så... varför noter?
×
×
  • Skapa ny...