Jump to content
Annons

ludviglarsson

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag skulle nog inte köpa en big muff för solohöjning, den sitter på en j**vla massa dist. skön dist dock, använder den ofta. 😆 tubescreamer används väl ofta för lite extra skjuts i solon på en distad rörstärkare.
  2. Okej, njaa, Violet-mickarna är ju lite dyrare, men Oktava MK 319 kostar ju ca 1700, NT2-A finns beggad för 1900, SM3L ligger ju lite högre.. men runt två tusen. Jag har dock funderat på om jag ska göra en ekonomiansträngning och gå upp i prisklass är det någon idé att gå upp till ca 5000 finns det några mickar i den klassen som är betydligt eller något bättre? I sådana fall är jag nog sugen på någon av Violet Designs mickar!
  3. Ja och det har jag ju tyvärr inte råd med... Har lyckats bantat ner mitt urval och har kommit fram till tre mikrofoner jag vill och kommer att testa och det är Line Audio Design SM3L, Oktava MK319 och Röde NT2-A. Är det någon som tycker att det är något annat som absolut ska testas så hojta till!
  4. Jodå jag vet, men som sagt tänkte jag kolla om jag kunde snappa upp lite tips... jag ska lyssna och testa så gott som det går när man är både dödlig och långt ifrån rik 😛 Tack ändå för kloka uppmaningar om att använda och att lita på sina öron, det är ju det som gäller i slutändan iaf!
  5. precis fel svar!! haha nädå 😏 .. Jo jag tänkte låna hem några stycken, men kanske kunde få lite hjälp att sålla ur och om någon har haft en superupplevelse eller värsta bottennappet med någon av mickarna så skulle det ju vara interessant att veta!
  6. Jag är väl medveten om din testsite! underbart bra att den finns 😏 var kanske mer ute efter personliga åsikter, erfarenheter och tips runt mickarna, lite bu och bä eller något sådant. Kanske få ner antalet alternativ att testa... just nu dyker det bara upp fler och fler möjliga mickar att inhandla!! Har även kikat lite på Röde NT2-A den verkar ju väldigt många vara nöjd med...skulle vara enkelt om man bara kunde gå efter hur micken såg ut 😮 snyggast vinner!!!
  7. Tjenare! Har tidigare spelat in sång, lite trummrum och kompleterat gitarrstärkare med en GA projects FC1:a. Och har under en ganska lång tid tänkt byta upp mig till en bättre stormembransmick. Det jag har kollat lite på är väl Oktavas MK319 (kpte nyss ett par MK012 och är grymt nöjd), sE2200a, Violet Design JZ-6 och Black Knight och ADK vienna och Hamburg. Så det är någonstans i den prisklassen det kommer hamna. Helst skulle jag vilja klara mig runt 2000 men det beror ju på hur mickarna låter 😄 Sedan surfade jag runt igår och hittade vad som såg ut att vara värsta supererbjudandet på en MXL mick Länk nersänkt från 1199 $ till 199$ och tänkte slå till men efter lite undersökning visade det sig att orginalpriset var lite fuffens... Det kanske är en prisvärd mick ändå, den har ju fått bra recensioner av de som har köpt den och så. För att komma till sak alla som har använt mickarna som nämts och har allmänna tips eller har en stark åsikt om vilken mick som är bäst eller värdelös får mer än gärna kommentera (förutom kommentarer om att man ska lyssna sig fram och att det beror på ljudkällan vilken mick som är bäst osv för sådant tycker jag är självklart 🙂 ) Jag är fast i mickdjungeln och behöver vägvisare! ;P
×
×
  • Skapa ny...