Jump to content

Pestbarn

Medlem
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Pestbarn

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/25/1989

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Uppsala

Social

 • Skype
  pestbarn@gmail.com
 1. Har börjat nosa på möjligheten att använda en iPad till att både skapa samt använda till bandets liveframträdanden. Jag använder i dagsläget en extremt simpel setup med en Korg X5D kopplat direkt till ett Behringer Xenyx 802, men både de inbyggda ljuden i X5D samt kontrollerna är kort sagt otillräckliga. På vår senaste turné lirade jag på en lånad Korg Kronos 61 - fantastisk maskin på alla sätt! Denna passade alla mina behov för live, men eftersom jag inte har 30 000 att lägga på utrustning söker jag ett alternativt sätt. Det jag söker är tips och råd kring utrustning som, om möjligt,
 2. Hahaha, så sant så sant. Subvert dock, det är riktigt go musik. Senaste släppet, Party Alarm EP'n, är ruskigt bra!
 3. Några andra värda att nämna är helt klart Excision, Subvert och Caspa. Sjukt trevlig musik detta, har lyssnat på dubstep i ungefär ett halvår nu. Angående låten, jag tyckte den var riktigt soft! Sköna wobbles, skulle vilja haft lite skitigare sound dock, men allt som allt mycket bra!
 4. Filnamn: Alternativ psykedelisk instrumentalrock Av: Pestbarn Skickad: 11 Sep 2008 Kategori: Rock/Metal En lite alternativ rocklåt, åt det halvpsykedeliska hållet. Har fått några kommentarer från metalheads som fått höra låten: Ladda gärna ner och säg vad ni tycker! Klicka här för att ladda ner filen
 5. 34 downloads

  En lite alternativ rocklåt, åt det halvpsykedeliska hållet. Har fått några kommentarer från metalheads som fått höra låten: Ladda gärna ner och säg vad ni tycker!
  Free
 6. Jag har blivit av med min mössa Friend: Ladda upp en bild på t.ex. Imageshack.us, och länka bilden i ditt inlägg.
 7. Finns ens transpose i Reaper? Jag har nämligen inte sett det någonstans.
 8. Oh, en till som kör HP Jag kör med en HP/Compaq NC6000, laptop då alltså, med Win XP Pro SP3, 1,5GHz, 512mb RAM, och datorn är ungefär fyra år gammal. Tar ju bra mycket längre tid att arbeta i sequencern än med en lite nyare dator, men det funkar och jag har inte råd med något annat.
 9. Läste en recension om Detune, och jag vet inte om det är det jag letar efter heller. Men jag ska nog testa i alla fall.
 10. Har inte ens sett programmet, men från vad du skrev ovan så verkar det som att du måste byta till Solo mode? Om jag byter till solo mode så blir det ett helt annorlunda sound, det är det som är det tråkiga. Jag kanske borde leta något alternativ till RealStrats? Finns det någon VSTi som liknar Slayer2? (Slayer2 VSTi buggar för mig, men VST'n fungerar bra)
 11. Samplingarna bör räcka till, men jag vet inte riktigt om det kan vara fel på mappningen. Det är lite luddigt, men RealStrats mappning är uppdelad i två zoner, "main zone" och "repeat zone". Main zone går från E1 till B4, vänster repeat zone går från C0 till D#1 och höger repeat zone går från C5 till C7. I manualen står följande: Kan det vara något med detta som gör att jag inte kan spela nedstämt?
 12. Oj, tack så mycket för hjälpen, har aldrig tänkt så förut. Det var väl inte riktigt det jag behövde hjälp med, eller hur? Tycker det var ett riktigt onödigt inlägg.
 13. Jag har precis suttit min första timme med RealStrat i kombination med IK Amplitube 2, och jag är fortfarande förvånad över hur bra Amplitube faktiskt låter. Över till mitt problem, de flesta låtar jag skrivit är nedstämda 1/2 till 1 steg, och när jag försöker spela upp dem med RealStrat i min sequencer vägrar den spela de lägsta tonerna. Jag hittar inte heller någon inställning någonstans där man kan stämma ner gitarren. Är det någon som vet hur jag ska gå tillväga?
 14. Om du gillar att skriva trummor i Guitar Pro kan du göra som jag gör när jag skriver trumspår. Jag skriver trumspåret i Guitar Pro, exporterar i MIDI-format och importerar i sequencern (jag använder Reaper). Sen applicerar jag EZ Drummer på trumspåret, och sen är det klart. Det enda man behöver göra sen är att höja velocityn på de ställen där det behövs. Jag rekommenderar verkligen EZ Drummer, det är riktigt bra. Jag kör med dfh (Drumkit from Hell), och det låter faktiskt ännu bättre än originalsetet. Detta är en urkass lösning, jag vill programmera midin som tab, går det bara i gui
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.