Jump to content
Annons

ViktorAx

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om ViktorAx

  • Födelsedag 1986-12-24

Om mig

Socialt

  • Skype
    x-lon@hotmail.com
  1. I behov av fler in/ut gångar köpte jag nyligen ett Fireface 802 för att via adat synka med mitt Apollo interface. Jag har kopplat via två optical kablar, en ifrån ADAT 1 OUT (Apollo) till ADAT IN (Fireface) och en tvärtom ADAT 1 IN (Apollo) till ADAT OUT (Fireface). Inget händer och jag får dom inte att synka (vad jag kan se?) i interfacens monitormixar. Har försökt felsöka om det skulle va någon inställning, men vad jag kan se så lyser inte ens "ADAT" lampan på Firefacets framsida när enheterna är sammankopplade, utan bara USB lampan. Någon som har koll på det här som kanske har nåt tips på vad jag missat eller har gjort för fel? Tack på förhand..
  2. Någon som vet hos vilken återförsäljare denna preamp finns att köpa i Sverige?
  3. ViktorAx

    kyrkoorgel

    Vilken plugg/samplingbiblotek skulle ni rekommendera för kyrkoorgel ljud? Just nu kör jag med den i colossus men skulle vilja ha något vassare...
  4. Inte vad jag vet.. Det fungerade felfritt och helt plötsligt la det av mellan ljudkortet och datorn. Men jag ska kolla upp det, vart finns den knappen/funktionen?
  5. Det verkar vara det första, att firefacet har gått sönder 🙁 Köpte mitt begagnat, någon som vet vart man ska vända sig för reparation?
  6. ViktorAx

    Fireface 800 problem

    Har kört med ett fireface 800 några år nu och idag så hittar datorn inte ljudkortet helt plötsligt. Den röda hostlampan lyser inte oavsett om datorn är påslagen eller inte. Någon som vet vad som kan vara fel eller kan det vara så illa att ljudkortet är trasigt?? vore jättetacksam för svar/hjälp!
  7. Distressor lr kanske en fatso om du bara är ute efter varm dist. Har även hört att Thermionic Culture Culture Vulture ska vara bra för mer hörbar distorsion (har dock inte testat eller hört den själv).
×
×
  • Skapa ny...