Jump to content
Annons

Search the Community

Showing results for tags 'fireface'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Avdelningar
    • Frågor och svar
    • Diskussioner
    • Feedback på demolåtar
    • Samarbeten
    • Studiofestival
    • Om studio.se
    • Utanför ämnet
    • Presentationer
    • Mixakuten

Calendars

There are no results to display.

Categories

  • Tidningar och böcker
  • Filer till artiklar

Blogs

  • Olsbergs blogg
  • Ledare
  • Redaktionsbloggen
  • Bobs hemstudioblogg
  • Pro Tools Tutorial
  • Shrine of Distortion blogg
  • Frederick's blogg
  • Lundin's blogg
  • drloop's blogg - i all enkelhet...
  • gurraljung's blogg
  • Jazz blues
  • Akustik & teknik
  • S-bloggen
  • HoboRecs vlogg
  • Kreativt musikskapande
  • Mastring & ljudteknik
  • Nashville-bloggen
  • Claes Holmerups blogg om musikteknik, hörsel, akustik, musikprylar och mixning
  • Gästbloggen
  • Nils Eriksons låtskrivarblogg
  • Anders F's blogg
  • Skapandet av Palma Music Studios
  • Så gjordes musiken till SVT-dokumentären Donationen
  • Trombonistens blogg
  • To be on the Edge - take care :)
  • Rum i rummet - lägenhet
  • Gammal utrustning från Dan Tillberg
  • Clipstreet Sounds Blogg
  • Ljudkort 24 xlr inputs
  • musaploki.se
  • akustisk gitarr spel
  • Henrics hemstudioblogg

Categories

  • Tips
  • Guide
  • Intervju
  • Vintage
  • Nyhet

Product Groups

  • Tidningar och böcker
  • Utbildning
  • Studio (2005-2010)
  • Studio (2011-2013)
  • Videor
  • Specialutgåvor
  • Plusmedlemskap
  • Event

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Stad/plats


Min utrustning


Intressen


Home page


Youtube


Soundcloud


Facebook


Instagram


LinkedIn


Skype


Yahoo

Found 3 results

  1. Hej! Ska i dagarna köpa ett nytt ljudkort från RME men är kluven över vilket jag ska ha, lite hjälp uppskattas! Behöver minst 6 I/O gärna fler än två XLR in. Har därför kollat på Fireface 800 (osäker eftersom den bara har firewire, hur länge till kommer det användas?) och även Fireface UC (bara två XLR tyvärr). Vad säger ni?
  2. I behov av fler in/ut gångar köpte jag nyligen ett Fireface 802 för att via adat synka med mitt Apollo interface. Jag har kopplat via två optical kablar, en ifrån ADAT 1 OUT (Apollo) till ADAT IN (Fireface) och en tvärtom ADAT 1 IN (Apollo) till ADAT OUT (Fireface). Inget händer och jag får dom inte att synka (vad jag kan se?) i interfacens monitormixar. Har försökt felsöka om det skulle va någon inställning, men vad jag kan se så lyser inte ens "ADAT" lampan på Firefacets framsida när enheterna är sammankopplade, utan bara USB lampan. Någon som har koll på det här som kanske har nåt tips på vad jag missat eller har gjort för fel? Tack på förhand..
  3. Hej. Klistrar in det jag skrev på RME-forum då jag inte orkar översätta hela texten till engelska: The FF400 is a really great piece of equiepment. Never failed me. Until now. Since a couple of weeks something weird began occuring. First now and then, now every time. When I boot the card, all the numbers above the meters read "∞". I get no in-signal from plugged in instruments and no out-signal to speakers or whatsoever. And YES my cables are plugged in, everything turned on. After a while (this "while" seems to be random) the "∞" disappears and numbers begin showing again and the card seems to work. Except for some weird (seemingly silent) signal that seems to be coming into channel 3-8, even when I have nothing plugged in. If I push a meter above 0dB (sometimes I do this with the phones-channel, for obvious reasons) the overall sound begins to crackle, the performance becomes sluggish and weird noises sort of leaks out through channels where it is'nt even routed (yes, I know all about the matrix and routing possibilites). When I boot the card it It looks like this: This is extremely unreliable, especially since I use the FF400 in live performances and one day perhaps the card won't start at all. I have both the latest firmware and drivers. Could it be my fw-chipset in my computer that's singing on it's last verses? Thanks for your time reading and hopefully replying. /Sherman FF400, Driver v3.068, firmware updated Aug 12 2012, Amilo Xi2528 2ghz PC laptop, 4gb ram, win7 64bit
×
×
  • Create New...