Jump to content
Annons

Rocke

Medlem
  • Antal inlägg

    213
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. När vi är inne på inear. Jag har testat banne mig allt under 700kr och allting går sönder förr eller senare tro mig. Men dessa http://www.pixmania....0&CodePromo=oui Har nu hållt 6 månader av backpacking, över 500 träningspass och har garanterat över 1500speltimmar. Köpte även ett par till flickvännen, vi provade om ljudbilden var förändrad, minimal mikroskopisk skillnad. Dessa går för 80dollar i staterna, var som helst(utan tax), det är långt dyrare än vad man kan få dessa för här, hur ofta händer det?! Har skopat upp allting negativt från recensionerna. "Dom sitter inte allt för bra i öronen" nej med tillhörande tips, då får du justera dom med jämna mellanrum om du rör på dig." "Basen existerar inte" om du inte har rätt fit eller inte trycker in dom långt nog(vilket 95% av alla andra inear också har problem med). "Dom är för baskraftiga", det stämmer, det finns gott om bas, men det är inte någon fattigmans bas eller överdriven i ett visst frekvensområde, utan den är fortfarande jämn över alla basfrekvenser. Jag är en total sucker för en bra billig deal, och denna är nog en av de bättre jag hittat. Jag tänker lägga en order när priset på de vita går ner igen (för det gör det alltid på pixmania)
  2. Jag begär alltid ett foto på pass och körkort samt kollar personen på ratsit.se. Alltid betalat förskott, aldrig blivit lurad. Självklart är man även försiktigare vid vissa namn.
  3. Jo det stämmer, men det är därför man helst inte köper dessa nya om man inte är sugen på extrapass på kneget. Brorsan fixade en 5 mån gammal MBP i5 för 4500kr och för några månader sen en 2 veckor gammal 4s för 2000kr, med kvitton på båda. Andrahandsvärdet är såklart betydligt högre men folk som köper dessa produkter nya, som en religion, är knappast några som vänder på kronor och ören. Skambud tas ofta emot med öppna armar.
  4. Aldrig varit mycket för mac, men efter veckor av strul med W7, en trasig HP som kom tillbaka från garantirep helt massakerad/i delar (3mån gammal), måste jag säga att man är då bra sugen på hoppa på en MBP med retina...
  5. Har nyligen hittat appen iDJ till telefonen som har ersatt vanliga spelaren och jag är helt över molnen. För er som inte känner till den, bara klicka in låtarna man vill ha i spellistan, sätta beat mix på 8/16/32/64 bars och trycka play. Den justerar då tempot automatiskt fram och tillbaka och beat matchar låtarna perfekt utan att man rör ett finger. Dvs, 125bpm -> 128bpm, den går då gradvis över till 128bpm under dessa beatmix bars med 1/10 bpm steg, 125.1, 125.2, 125,3 etc tills den når 128bpm. Självfallet gäller det samma tillvägasätt tillbaka ner den ska ner i tempo. Hur som haver, är helt grön på det här med DJ men finns det någon liknande mediaspelare för datorn? Har bara hittat program med en master sync mot ett och samma tempo, vilket då blir väldigt dött och tråkigt i längden samt vill jag höra musiken i den form som den var tänkt, inte ner eller uppitchad(förutom fade in/outs då hehe).
  6. Förstår faktiskt inte att folk rekommenderar D'Addario. Helt regulära strängar till ett ganska dyrt pris. Har nog provat hälften av deras och aldrig varit riktigt nöjd. Har nog provat hela stringsandbeyond's katalog. De som jag aldrig kommer byta ut till elgitarr är Dean Markley Blue steel. Utmärkt pris (5usd), ljusa och håller ett halvnytt ljud enormt länge och går självklart aldrig av, hur mycket du än öser på. Ett till tips om du fortfarande vill behålla det nya strängljudet längre är GHS Fast fret en hyffsad idé, dock måste du applicera det en gång i veckan för annars blir det en konstig build up som gör strängarna lite dova. Vill bara också passa på att rekommendera strängar bättre än elixirs poly och nano för akustisk, Dean Markley Alchemy Goldphos, 9usd per pack, omöjligt att slå.
  7. Hittade den någon minut efter att jag refererat till den gamla, men kände inte att en redigering av posten var nödvändig eftersom regeln i sig inte är ändrad.
  8. Nej, det gör det verkligen inte. Läs om. "Transfer" avser överföring mellan leverantörer. "Registrars" avser leverantörer, med "original" och "gaining" som bemärkning för föredetta samt ny leverantör.
  9. http://www.icann.org/en/transfers/policy-12jul04.htm Pröva också en sökmotor ibland http://lmgtfy.com/?q=domain+transfer+60+days+registration
  10. Antar att du inte äger någon domän än? Då gör du bäst i att köper det på samma ställe som webhotellet, alltså inte tex manufrog.com med flera som bara erbjuder webhosting. Därför att nyreggade domäner får enligt lag inte "flyttas runt" förän dem är 60 dagar gamla.
  11. Ett mycket bra köp måste jag säga, men glöm mitt förslag om att byta upp till ett äkta FR, ett sådant kommer inte att passa. Men det gör inte mycket då Edge-serien är mycket bättre än FR-kopiorna.
  12. Jepp, fast har man svårt att bestämma sig för en stämmning samt strängtjocklek så är det då omständigt minst sagt. Nu menar du väl ändå vinkeln på stallet?
  13. Hej och välkommen till ditt nya heltidsjobb! Närå men när man väl greppar FR så går det rätt snabbt och smidigt. Att sitta och göra dive bombs i timmar lär nog skada "knivarna" om inte iallafall fjädrarna, men annars än det så går svajen i botten helt utmärkt. Detta varierar rätt stort beroende på om det är en äkta eller en kopia. Justera höjden gör du enbart med att ställa in the "mounting machine studs", detta får du (som du skrev) aldrig göra med strängar på. Ifall det är en kopia du har, när den väl börjar trasa sönder, för det kommer den göra, köp inga delar utan beställ istället ett nytt original från USA.
  14. Tråden hade ju redan smått börjat spåra och när inlägget angående vad som användes i sagd film skrevs, tyckte jag att jag kunde dela med mig av lite trevlig kuriosa i förhållande till den filmen. Speciellt också när halva Avid's hemsida pryder Avatar.
  15. Och ett till verktyg som användes i den filmen
×
×
  • Skapa ny...