Jump to content
Annons

L.MaYs

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. har redan provat med tunatic. ingenting... och vad beträffar överträdelse av forumregler, ber jag så hemskt mycket om ursäkt om så är fallet.
  2. Hittade den här låten i en komis delade mapp, som han själv inte visste vad det var, eller hur det hamnat där. Tycker själv att det är grymt bra musik. Nu MÅSTE jag ha resten av skivan... allt jag vet är att den heter "part one", vilket inte direkt är orginellt... tanka den här och HJÄLP MIG IDENTIFIERA: http://rapidshare.com/files/263889569/Part_one.mp3 tack på förhand!!
  3. nej. inga problem med brus i det här fallet. letar efter något som liknar autotune (eller melodyne?) fast för hela låtar.
  4. hej. jag har kommit över en gammal bootleg av en konsert i wav, och det visar sig att det svajar som att den kommer från en gammal kassett. finns det något program till mac (ev. windows) som kan lösa detta problem så enkelt som möjligt? jag vill alltså bli av med svajet... Tacksam för svar!
  5. L.MaYs

    Pianoljud

    Håller helt med, köpte Rain piano från Sampletekk. Då var det rea så jag betalade typ 177 spänn eller nåt sånt. Klart prisvärt iaf. om man vill ha uprightpianon så är det som följer med akoustik piano helt klart det bästa på marknaden.
  6. L.MaYs

    Logic node

    makes no sense... man vill ju använda den bästa som huvuddator... 🙂
  7. japp. alla kan teoretiskt göra det. det är som att lära sig skillnaden på färger. anledningen till myten är nog för att "underbarn" har mycket lättare att lära sig, men så är det med allt. man är bra på olika saker. men det är som sagt fysiskt möjligt för alla. för att träna upp absolut gehör krävs en väldig massa tid och energi, men det lönar sig. det är som att lära sig cyckla: när man väl kan det så kan man det för resten av livet.
  8. Så här är läget. jag kan bara ha ett audiospår och ett midispår enablat i taget. då audiospåret både är markerat och rec.enablat, medans midi-spåret bara är markerat... och när jag trycker på ett annat spår av midispåren tas markerinen bort från det spåret som jag markerade först (av midispåren). dock ligger markeringen av det audiospår jag markerade kvar. Jag kan också bara enabla ett audiospår i taget. det är som om rec.enablingen föler med vilket spår som är markerat, och blir då helt meningsöst. Hjälp? edit: Instrumentspåren går inte att rec enabla i express för mig iaf.
  9. men man kan ju inte record enabla midi-spår, och jag kan bara markera ett i taget...?
  10. ok. hur spelar man in flera midi och flera audio samtidigt?
  11. Vad är grejen. Jag gick över till mac för att pc kändes som för mkt strul hela tiden. Så tänkte jag; nu när jag ändå gått över till mac kan jag ju ge logic en chans...men... Varför kan man muta och sola spår samtidigt, och det är det som man gör sist som räknas? Varför kan man inte spela in midi och audio samtidigt? Varför kan man inte record enabla midispår, utan att ha dom markerade? Jag skapar inte denna tråd för att skapa bråk, utan ser hellre att jag blir motbebevisad i mina påståenden... Jag kör logic express 7.2
  12. Jag har nästan samma problem. skilnaden är att för mig försvinner inte tonerna, utan det bara sprakar til och från, som om proessorn var överbeastad... Jag kör windows på en macbook pro med 2 gig ram och 2,4ghz. köpte dessutom till en inbyggd 7200 varvare för att undvika såna här fel. men kan det vara nåt annat som är felet. har för övrigt et M-audio firewire 1814.
  13. M-audios kort är klockrena och strulfria. jag hade förut ett delta 1010lt och innan det ett audiophile 24/96. nu har jag ett firewire 1814 och ett fasttrack usb då jag har bärbar. aldrig varit nåt problem med nåt av korten. inget brus. bra preamps i 1814. man kan maxa itan att höra brus. framförallt helt brusfria hörlursförstärkare. det enda jag ser som minus med just det kortet är att det inte har någon mixerkanal som man kan hitta på pci-korten. men det kompenseras med en massa andra smarta funktioner...
  14. Det är klart att man KAN tävla i musik. Man hör ju ofta om det är bra eller dåliga musiker, typ. men det är ju mest en moralfråga. men hur omoraliskt är inte skönhetstävlignar då...där man inte ens kan öva och bli bättre om man förlorar :S
  15. Att jämföra Ivory med Akoustik är ju som att jämföra en fisk med en lax. Ivory, 3 pianon=41 gig Ak. Piano, 4 pianon=16 gig Det är ojämförbart. Ivory är så brutalt otroligt mycket bättre, även om det inte är som att spela på en riktig flygel..
×
×
  • Skapa ny...