Jump to content
Annons

Nya iMac


Glaskatten (oregistrerad)

Recommended Posts

Annons
anarkisten1 (oregistrerad)
2 stycken, dels den egna skärmen och dels en extern skärm med upp till 2560×1600 i upplösning.

Vissa modeller av MacBook Pro 15" och 17" har två grafikchip, och man kan välja i OS X vilket av dem man vill använda.

Så det är alltså inte så att dessa datorer har fler videoutgångar/kan driva ytterligare en bildskärm. Du har två grafikchip men kör ett av korten åt gången.

Det ena ger dig bra batteritid, det andra ger bättre 3D-grafik. Jag har aldrig haft några behov att välja det andra. Det "mindre" fungerade även till filmredigering och jag spelar inga 3D-spel på maskinen. 😮

Transportabel är kanske lite i överkant, men visst är den lättare att flytta än en stationär PC + skärm.

Behöver du inte bärbar är den helt klart kraftigare än MBP:n. Även om man väljer Core2Duo-modellerna så snurrar deras CPU runt 0,5 GHz snabbare.

Ok tack för svar hmm så det finns inte utgångar men väl två olika "kort", det är ju lite b faktiskt. Mina två 7300 gs kort ligger på 1680 * 1050 och den upplösningen räcker väldigt lång i musik och även för film i alla fall för en normalanvändare, så extra portar är ju nåt som jag skulle se som en självklarhet framför en högre upplösning. Tittar jag tex på svt play så är ju ändå "utsändningen" långt långt mycket sämre än vad mina grafikkort klarar av att återge, play prima är ok men ändå inte ens jämförbart med en dvd film.

Den är så pass transportabel att det i mitt tycke blir helt ointressant med en bärbar, i alla fall till att göra musik med. Det måste ju vara olidligt att sitta och titta på dom där små skärmarna när det blir många spår. Jag vet att det går att koppla på extra skärm/ev ar men en av dom blir ju ändå max 17 tum och frågan är ju om man släpar med extra skärmar. Samtidigt så förmodar jag att (om det ens finns vill säga, har inte kollat) motsvarande bärbar som tar 16 gig minne och har möjlighet till i7 cpun kostar avsevärt mycket mer. Kort sagt det här måste ändå vara den Macen som är den mest intressanta både när det gäller pris och prestanda.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...