Jump to content
Annons

Tråd 1 till 5


musik (oregistrerad)

Recommended Posts

Annons
  • Svar 1,2k
  • Created
  • Senaste svar

Postat mest i detta ämne

Postat mest i detta ämne

Tack för sömnhjälpstråden Pico. Då vet man att man tillhör de 7% som ofasar. Ljusterapi skulle visst va bra sa dom... kan säkert va bra... själv har jag inte sett dagsljus på 2 veckor.

Musik va nattens ämne alltså... ok.

Nattens fas är Engelbert Humperdinck. Speciellt barritonsaxen eller trombonen eller vad Juan det nu är, innan höjningen i Quando, Quando, Quando. Fas ända upp i taket.

Nattens ofas är den där "röv"låten med endast ett utdraget moll ackord som de av någon anledning spelar till fördärvelse på kungens radiokanal. Y-A! som mormor sa.

Link to comment
Dela på andra sajter

musik (oregistrerad)

Hej!

Försenad. Att jag är här överhuvudtaget beror på ett misslyckat tandläkarbesök i em. Att jag kom "försent" in i tråden beror på samma tandläkarbesök. Fick en annan tandläkare akut i em, då en tand klyvts itu. Den tanden var redan död, med dödad nerv (rotfylld alltså), men den funkade tills den klövs. Hur (med tanke på den nervbakgrunden) tandläkaren lyckats med att ge mig mer smärta nu än vad jag nånsin upplevt i mitt liv, det förstår jag inte bara!! Det enda hon gjorde var ju en provisorisk lagning genom att kleta i ett lager smet för 400 kr.

Kan inte somna. Kan ingenting.

Skönt att ämnet handlade om mig i alla fall... Musik sa ju nån. 😱

Nåväl...musik...hmmm...var ska jag börja? Jimi Hendrix basist låter rätt gott på liveplattan från 67 måste jag säga!! Sedan är ju dvd:n med Jeff Healey från Montreaux 99 görbra. Medgitarristerna är sköna.

säd//:musik

Link to comment
Dela på andra sajter

God morgon får man väl snart säga till vissa antar jag. Jag rapporterar att natten som gått har varit lugn. Snusandet har tagit nya proportioner och Mac värmer gött i detta sörja land.

Väldigt dåligt drag i den här tråden som jag hoppades skulle underhålla mig in my nocturnalness... å andra sidan va det kanske bra då man fick lite totalt meningslöst proddande gjort...

Kila stadigt!

Nudel

Link to comment
Dela på andra sajter

Tack för sömnhjälpstråden Pico. Då vet man att man tillhör de 7% som ofasar. Ljusterapi skulle visst va bra sa dom... kan säkert va bra... själv har jag inte sett dagsljus på 2 veckor.

Vilket test gjorde du?

Jag gjorde testet för "Morgon- eller kvällsmänniska" och fick såklart veta att jag är den senare, samt att jag gjorde PSQI Självtestet och fick högsta möjliga betyg på allt utom Sömnmedelskonsumtion (ju högre poäng, desto sämre sömnkvalitet).

Att jag inte fick högsta (och sämsta) betyg på Sömnmedelskonsumtion är tack vare att jag inte vågat trycka i mig sömnpillren ännu som jag fått utskrivna. Att jag har insomnia var ju knappast någon överraskning.

Suck.

Link to comment
Dela på andra sajter

De där testerna var ju totalt värdelösa. "Är du en morgon eller kvällsmänniska?"... och sedan frågar de när man går upp på "morgonen" och när man lägger sig på "kvällen". HAHAHA, hade de ändrat om i ordningen hade det kanske gått svara på: "När går du upp på "kvällen" och när går du och lägger dig på "morgonen".

Surprise... testet har nu talat om för mig att jag är en... KVÄLLSMÄNNISKA!!! ... fucking surprise.

Nej. Jag är en av de 7% som lider av ofas... Det som de kallar dygnsrytmsstörningar... Eller lider är kanske fel ord... det är ju rätt gött för man får va ifred...

Ljusterapi sa dom skulle va bra. Jag gick ut till bilen, satte på helljuset, kröp ner på knä framför bilen och spännde upp ögonen. Men faan hjälpte det. Jag såg inte ett skit på 2 timmar och trillade ner för trappan.

Men ledsen Hacke... hoppas att du kommer i fas..

Gör inte som jag... det skulle jag aldrig ha gjort.

Nudel

Link to comment
Dela på andra sajter

musik (oregistrerad)

Hej!

Eftersom ni klänger fast vid detta med sömn och sömnproblem, så hakar jag på nattens ämne, vilket är: Finns det snygga ljusterapilampor?

Själv inleder jag med att säga att jag tror att Philips har tillverkat en del sådana lampor för vanliga rum hemma. Man lär inte tänka det minsta på att det är något särskilt med dem - d.v.s. att de används i medicinskt syfte. 12-15 hundra kronor är något jag fått för mig.

Nu tror ja tandvärken börjar ge sig - God natt alltså!

:rolleyes:

kallt//:musik

Link to comment
Dela på andra sajter

Nu Juan... Hacke, Musik o alla andra. Här har vi svaret. En sådan här måste jag ha!!!

Ljuskeps

Haha... fan vilken grej! Tänk och gå omkring med en sån utomhus på kvällar och nätter! :rolleyes:

Kan man sen bara få den med inbyggd fläkt också så är livet komplett...

...och ögonen totalt uttorkade efter ett tag, förmodligen.

Link to comment
Dela på andra sajter

musik (oregistrerad)

Hej!

Nattens ämne för alla tragiska stackare är "Hur kommer användandet av datorer se ut i samhället om 20 år?"

Beställer man mat hemifrån i större utsträckning. Datorkrav för att komma in i första klass som 7-åring? Har många affärer slagit igen p.g.a. att alltfler handlar på postorder (internet)? Hur ser betalmedlen ut och pengars användning? Finns mynt? Utvecklas sexchatten? Stänger studios igen för att fler skickar filer mellan varann och cd-pressning kan göras hemma?

:rolleyes:

:musik

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu

×
×
  • Skapa ny...