Jump to content
Sign in to follow this  
oscarsvensson

musik/ dj partner sökes

Recommended Posts

Tjena ni som har hittat hit! skulle gärna vilja hitta någon att kunna skapa musik med! har precis köpt FL studio och är ganska ny på det. Men pluggar på ett musikprogram på gymnasiet så jag har lite kunnighet inom musik. Jag tycker det är sjukt kul och skulle gärna ha någon att skapa musik med, helst åt avicii, vigiland hållet! vill utvecklas och följa min dröm så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig! mvh. Oscar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Annons

Är sugen på att sammarbeta, är inte JÄTTEerfaren men kan ändå säga att jag är ganska kunnig. ska börja gymnasiet, är 16 år Och använder fl Studio precis som du. Finns det något lättare sätt att snacka? Instagram,snapchat, sms mm.

Mvh Nils

Edited by Niils

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tjena!
Är 18 år och har hållit på med mixning och mastering i några år nu och behöver fler människor att jobba med. Har även spelat gitarr i över 10 år och gillar att göra beats som både är elektroniska, men även med analoga inspelningar. Ifall du är sugen på att samarbeta är det bara att höra av dig till detta numret!:

0704383696

mvh Filip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.