Jump to content

Niils

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Niils

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har suttit senaste dagarna och gjort lite beats. Dom är ganska blandade i genrerna men är väl övergripande lite boombap och melodictrap. Hur som helst så söker jag folk som är sugna på att rappa över dom eller sjunga om det passar låten. Skulle även uppskatta feedback ifall någon orkar ta sig tiden. Hör av er om ni vill höra demo versionerna. Mvh Nils
 2. Beroende på om du söker sång eller inte så tycker jag att du ska slopa low pass filtret i början av piano breaket. Det skapar mer groove och poppar mer i öronen. Om du dock ska ha vocals över det så är det helt rätt att sätta lite lowpass på då det kan skapa lite av en ända lång rise till droppet. Du kan även använda ett automation clip för att styra eq i riset. Att succsesivt övergå till high pass gör droppet mer oväntat och agressivt. Skulle även låta bättre om du la till nåt drum fill eller paus eller så innnan själva droppet kickar in. Om du vill att droppet ska låta kraftigare kan du öka sidechainen, lägga en mer agressiv bas under det eller lägga till en grövre kick. Vet ej hur du sidechainar men om du till exempel använder fruity loops så kan du ju "rita" volume automations i grossbeat (använda preseten sidechain) eller bara använda vanliga automation clips i playlisten. Dock kan de blir mer krångligt då den styrhela volymen och inte är en utomstående plugg.
 3. Sammarbetar gärna, vart bor ni alla? Med vänlig hälsning, Nils
 4. Är sugen på att sammarbeta, är inte JÄTTEerfaren men kan ändå säga att jag är ganska kunnig. ska börja gymnasiet, är 16 år Och använder fl Studio precis som du. Finns det något lättare sätt att snacka? Instagram,snapchat, sms mm. Mvh Nils
 5. Är någolunda nybörjare inom musikproduktionen men har ändå ett någorlunda hum. Är sugen på att sammarbeta med någon och eftersom att jag inte är speciellt erfaren så har jag inga speciella krav. Jag producerar gärna efter önskan och är ganska flexibel inom gengren så länge det görs elektroniskt. Vid intresse kan jag skicka demos, stems och liknande via mail. Skulle även uppskatta om någon mer erfaren skulle vilja ta emot stems och låtar för feedback. Använder Fruity Loops och har producerat allt från progressiv house, future bass och lite pop-aktigt till trap beats och mer melodiska och akustiska beats (Boom-Bap) stilen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.