Jump to content
Annons

Problem men samples och loops


Lawlz

Recommended Posts

Tja!

Jag har Logic 10.0.7 och har laddat ner all additional content. Problemet är dock att ungefär hälften av alla apple loops inte går att använda. När jag kollar i listan förApple loops inne i Logic så är en del vit-gråa som dom ska vara när man laddat ner dom och resten är mörkgråa (som att dom inte är nedladdade). Om jag trycker på dom står det "Some additional content is needed", men dom är nedladdade. Jag kan även hitta dom i Apple loops mappen på hårddisken och dom går att importera i logic och så så dom borde inte vara "trasiga".

Några tips?

Sen undrar jag också hur ni jobbar med samples i Logic, tar ni "Add audio file" i varje audio track eller finns det smidigare sätt? Exempelvis något liknande Fl studios Browser?

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 månader senare...
Annons

Vet inte hur browsern fungerar i FL men det finns en browser i Logic X (kortkommando F). Om du där väljer "All Files" så kan du gå till en mapp med sampels och lyssna på dem samt dra in dem i Logic. Själv har jag skapat EXS24 instrument av mina samplingar och jobbar med dem i midi.

Det låter märkligt att du inte kan använda loopar om du har laddat ner dem. Testa att dra mappen med lopporna in i loopfönstret i logic.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...