Jump to content
Annons

Lawlz

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tja! Jag har Logic 10.0.7 och har laddat ner all additional content. Problemet är dock att ungefär hälften av alla apple loops inte går att använda. När jag kollar i listan förApple loops inne i Logic så är en del vit-gråa som dom ska vara när man laddat ner dom och resten är mörkgråa (som att dom inte är nedladdade). Om jag trycker på dom står det "Some additional content is needed", men dom är nedladdade. Jag kan även hitta dom i Apple loops mappen på hårddisken och dom går att importera i logic och så så dom borde inte vara "trasiga". Några tips? Sen undrar jag också hur ni jobbar med samples i Logic, tar ni "Add audio file" i varje audio track eller finns det smidigare sätt? Exempelvis något liknande Fl studios Browser?
  2. Ja, tänker mig oxå precis som du säger att MBA är gjord för lättare arbete och att surfa osv. Men när jag kollade på en sån benchmark test (http://browser.prima.../mac-benchmarks var det jag kollade på, kanske var samma som du länkade men jag kom inte in på din länk) så såg jag att MBA med i7 har 3157 i score och MBP med i7 har fått 3189 i score (64-bit single core), dessutom kostar ju den versionen av MBP nästan 3000 mer? Fram till början av juni ska inte vara några problem för mig att vänta, så det gör jag absolut och kollar vad som händer.Tack för tipset! Tyvärr så är det tyvärr tvunget att vara en laptop denna gången, trots att jag hellre skulle köpa en stationär dator för musikens skull så är jag i behov av en ny laptop. Men har i vilket fall kollat lite snabbt på begagnade datorer och det känns som alla lite äldre har minst 1 komponent som är väldigt out of date. Tack för svar ni andra också! Fortsätter kolla runt och hoppas på att se någon ny modell eller kanske en prissänkning inom kort 🙂
  3. Så då var det dags för en ny macbook även för mig, står dock lite i valet och kvalet och hade varit tacksam för hjälp. Kan väl börja med att säga att den kommer användas till vanligt surfande/kolla på film osv men det som kommer kräva prestanda är musikskapandet. Så det jag vill att datorn ska klara av är Logic och någon slags storlek på projekten. Jag brukar ha en hel del vsts igång (i ett vanligt projekt kanske iallafall 10-15 Sylenth1 + några till andra instrument) vilket jag misstänker kan kräva en del. På det så kommer ju även en hel del effekter osv på kanske omring 50 kanaler eller så i ett vanligt projekt. Kan även tillägga att jag fördrar att inte behöva bounca och importera allt utan gillar att ha friheten att kunna leka runt i piano rollen under hela projektets gång. Så datorerna jag har kollat på är: Macbook pro retina 13", 8 gb ram, 250 gb hårddisk och 2,4 GHz i5 (eller är det värt alla lägga 2,8 GHz i7 för typ 2700?) Macbook air 13", 8 gb ram, 250 gb hårddisk och 1,7 GHz i7. Grejen är ju också att MBAs i7 "turbo boostar" ju upp till 3,3 GHz (precis som MBP i7 som kostar 3000 mer?), vilket jag inte riktigt vet vad de betyder. Antar att det är när den maxar helt med full fart på fläktar osv? Ska inte behöver plåga er med ett ännu längre inlägg men skulle vara väldigt tacksam för hjälp. Tillägger också lite lätt och ledigt att en stationär dator tyvärr inte är ett alternativ denna gången och att skärmupplösningen som skiljer sig på datorerna jag nämnde inte gör mig speciellt mycket.
×
×
  • Skapa ny...