Jump to content
Annons

Topptips för att förhindra att din telefonskärm blir repad


tarikfransson

175 views

En repad telefonskärm kanske inte är världens undergång, men det kan verkligen vara en stor olägenhet om repan är tillräckligt stor och på precis rätt ställe. En repa kan också innebära att skärmens integritet är komprometterad och en fullständig spricka kan vara i din framtid om du inte är försiktig. Fortsätt läsa för att lära dig 5 tips för att hålla din skärm säker och repfri.

Skydda Din Telefon
Det enklaste sättet att skydda din telefon är med ett robust telefonfodral och en skärmskydd. Med ett fodral och skärmskydd kommer du att eliminera många av orosmomenten om att skada din telefon när du lägger den ner eller bär den i fickorna med lösa föremål som nycklar eller växel. Även om du bara har ett skyddande fodral på din telefon och inget skärmskydd minskas fortfarande risken för repor på skärmen. 

Håll Din Telefon Ren
En mikrofiberduk och lite telefonrengöring kan göra mycket för att hålla smuts och smuts borta från din telefon för att eliminera repohot.

För den extra rena självförtroendet kommer Tzumi ON UV™ Sanitizer with Aromatherapy att rengöra och desinficera dina elektroniska enheter för att eliminera 99,9% av bakterier och bakterier. lär dig mer

Förvara Din Telefon På Rätt Sätt
Att lägga bort din telefon när den inte används är det bästa sättet att skydda den från oväntade skador. När det gäller repor är nycklar fienden. Om du bär din telefon i fickan, bära alltid nycklar och lösa växlar i den andra fickan. Om du är hemma och inte behöver din telefon kan du förvara den på en byrå eller diskbänk.
Ställ den inte på soffan. Det är ett enkelt sätt att av misstag tappa den mellan soffkuddarna och öka risken för repor.

Polera Bort Små Repor
För små repor kan du använda lite vit tandkräm och en Q-tip eller mikrofiberduk.

Om Den Spricker, Laga Den Innan Det Är För Sent
Om du har repor som är alltför djupa eller om du har en skärm full av dem, kan det vara bra att ta med den till din lokala Batteries Plus för att få skärmen utbytt. En spricka kan mycket snabbt förvandlas till ett kross och du kan snart vara utan din telefon om det inte åtgärdas snabbt.

Batteries Plus erbjuder smarttelefonreparationer till rimliga priser och snabba omloppstider för att få dina telefoner fixade utan att spräcka banken och utan att vara utan din telefon i dagar.

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...