Jump to content
Annons

Behöver du ett skärmskydd på din iPhone 13?


tarikfransson

198 visningar

Är det nödvändigt med ett skärmskydd iPhone, speciellt när det gäller den senaste iPhone 13? Det är en fråga som många kunder ställer sig. Denna artikel kommer att förklara Ceramic Shield-teknologin bakom iPhone 13:s skärm och varför det kan vara bra att överväga ett skärmskydd iPhone 13.

För det första, vad är Ceramic Shield? Ceramic Shield är en ny typ av skärmskydd som Apple introducerade med iPhone 13. Det är en glasyta förstärkt med nanokeramiska kristaller vilket gör den hårdare än de flesta andra smartphonemodeller på marknaden. Enligt Apple kan Ceramic Shield ge upp till fyra gånger bättre fallprestanda jämfört med tidigare iPhone-modeller. Det låter fantastiskt, men betyder det att användare inte längre behöver ett traditionellt skärmskydd iPhone?

Svaret är komplicerat. Trots att Ceramic Shield är extremt starkt, är det inte oförstörbart. Precis som alla glasskärmar kan det fortfarande bli repat, även om det kräver mycket mer kraft än tidigare modeller. Fallprestanda och represistens är två skilda begrepp när det kommer till smartphones. Medan Ceramic Shield utmärker sig i det första, finns det tvivel om dess prestanda i det senare.

 

Om du ofta råkar tappa din telefon eller om du förvarar den i en väska tillsammans med nycklar och andra objekt som kan repa skärmen, kan det vara värt att överväga ett skärmskydd iPhone 13. Skärmskydd kan också vara till nytta om du vill förhindra smuts och fingeravtryck lager på din skärm, vilka till och med Ceramic Shield inte kan förhindra.

Att använda ett skärmskydd iPhone 13 kan också förlänga livslängden på din telefon. Om du skadar skärmen, kan det vara dyrt att reparera den. Att ha ett skärmskydd monterat kan förhindra dessa skador och spara pengar på lång sikt. Dessutom kan ett intakt skärmskydd öka värdet på din telefon om du väljer att sälja den i framtiden.

Sammanfattningsvis, även om iPhone 13 kommer med den nyskapande Ceramic Shield-teknologin, kan det fortfarande vara en bra idé att överväga ett skärmskydd. Skärmskyddet erbjuder extra skydd och kan förlänga livslängden och det potentiella vidareförsäljningsvärdet för din enhet. Trots fördelarna kan din användning och dina personliga prioriteringar avgöra om du behöver den extra säkerheten som ett skärmskydd för iPhone 13 erbjuder. 

Summa summarum, Ceramic Shield är ett fantastiskt tillskott till iPhone 13 som erbjuder ökat skydd jämfört med tidigare modeller. Dock, för alla med krav på maximalt skydd är ett extra skärmskydd för iPhone 13 fortfarande rekommenderat.

X1000248-scaled.webp

0 Kommentarer


Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...