Jump to content
Annons

Så jobbar du mer organiserat med dina mixar


HoboRec

580 views

Under väldigt lång tid var mina projekt totala kaos. Det kunde vara så att jag spelade in ett band och gjorde nya spår som jag inte namngav direkt och lät det vara kvar så. Låna bitar av klippta och editerade trumspår eller sångspår där klippen låg kvar. Gitarrer som var inspelade med flera mikrofoner låg fortfarande kvar på tre fyra spår i mixfasen.

När jag för några år sedan köpte en 24 kanals rullbandspelare blev jag tvungen att börja sortera upp och lägga ihop spår för att få plats när jag ville föra över projekt på band. Jag kände genast att mixarna lät bättre och trodde självklart till en början att det enbart berodde på bandmagi. Jag insåg dock ganska snart att det handlade om att jag gått igenom låtarna och sorterat ner det till 24 kanaler innan jag påbörjade mixen.

Ulf Blomberg
Producer & Audio engineer
+46709184758 | www.hoborec.com

Läs mer: HoboRecs samtliga blogginlägg >

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...