Jump to content
Annons
  • entries
    5
  • comments
    5
  • views
    11,344

Dagens session med Leid Hedman


Anders F

2,472 views

Idag fortsatte inspelningen av jazzplattan. Det va en bossa som det skulle läggas en nylonsträngad gitarr på. Det är inget märkvärdigt egentligen, men jag ville bara beskriva min lycka över mitt matchade par av qtc40. Jag gjorde en typ av AB uppmickning på gitarren som jag bfgofar en länk till som ni kan lyssna på i hög upplösning 24bit/44.1.

Innan kan jag dock beskriva nervositeten jag fick när jag kopplar upp mickarna och ena inte fungerade. Bytte ingång och det fungerade fortfarande inte. Då började svetten droppa ner. Men som tur va hade jag bara fått tag på en dålig XLR-kabel så att det blev något vajset med fantommatningen till micken. Så en annan kabel så fungerade allt som det skulle 🙂

https://dl.dropboxusercontent.com/u/5726699/Bossan endast Gitarr.wav

OBS! Gitarren börjar spela en bit in då filen är från början av sessionen.

Ikväll blir det rep inför morgondagens gig och vi ska repa in bland annat higher ground, så med det sagt så bjuder jag även på denna trevliga lyssning

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...