Jump to content
Annons

Living Stereo

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hittade det själv. An ngn anledning so kördes Reason under Rosetta 😄 Tog bort det och sedan funkar det 😄
  2. Jag kör Reason 3.05 samt Logic Express 7.2.3
  3. Tack för svaret! Njaaa, jag kör inte asio på macen. Men det verkar som om den ana låser den andra vid uppstart. Inga andra ideér???
  4. När jag skall starta en ny rewire session med logic express och reason 3.05 så får jag när reason startar "could not start audio engine. Reinstall reason". Reason funkar i standalone utan problem. Kör intelmac med alla senaste uppdateringarna. Någon som vet?
  5. Ok. Förtydligar lite. Macen är stationär och laptopen är PC. Det jag vill kunna göra är att köra mina pc vst pluggar på laptopen och använda dem med hjälp av wormhole på macen i logic. Eler finns det bättre lösningar. Jag använder Wusikstation och Reaktor och de vill jag fortsätta att använda. Tyvärr ingen UB till Wusikstation inom synhåll.
  6. Tänker byta ifrån PC till Mac och undrar om mina vst pluggar. Vet att FXpansion har en vst > au konverterare, men jag har en del pluggar som icke är universal binarie eller portade till mac. Kan man köra Plasq wormhole och använda min laptop för att köra dessa pluggar på macen i Logic? Wormhole
  7. Är det en sådan här du menar? KVM switch
×
×
  • Skapa ny...