Jump to content
Annons

shadewind

Medlem
  • Antal inlägg

    164
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Senaste profilbesökare

2 338 profilvisningar
  1. Personligen så tycker jag att ADAM A7 är trevliga att mixa på så om inte diskanten är "värre" än där så är det nog inga problem för mig med P33A. Var bor du någonstans?
  2. Nej och jag kommer nog tyvärr inte få göra det heller om jag inte köper dem. Med svenska musikaffärers urkassa lagerhållning så kan det nog blir svårt. Surt men sant. Så därför frågar jag om det är någon som kan jämföra dem med A7. Det är i princip den enda chans jag har.
  3. Grabbar grabbar... skit i Kina nu. Det får ni ta i en annan tråd. Frågan är... P33A eller inte?
  4. Ja jag har inte sagt att det skulle vara så. Jag har massor av saker som är tillverkade i Kina som funkar utmärkt.
  5. Men slutsatsen är ändå att P33A är bra monitorer? Självklart är S3X bättre, men också en helt annan prisklass.
  6. En gång fick jag en ny, någon annan gång så reparerade de... jag vet inte vad de gjorde. Jag var mest nöjd med att det funkade. Men nu strular det igen, skorrar på vissa basfrekvenser men bara i ena monitorn. Det är inte basportarna som låter heller, något som är välidgt vanligt på dessa monitorer. Det var varje gång varit lite olika typ av skorr men det har alltid varit konerna, inte diskanterna. Diskanterna har fungerat klockrent och det är just diskanterna som gör att jag gillar ADAM... tror jag i alla fall 😄 Men P33A går väl att köra vertikalt om man skulle vilja, right? Och eftersom P33A är tillverkade i Tyskland så borde de väl hålla högre kvalitet?
  7. Rassel/missljud i konen. Kan jag inte sälja dem så får de väl vara kvar. Men jag tänker skicka dem på reparation för garanti har jag kvar. Kanske är det jag som kräver för mycket av dem eller mixar för högt, vad vet jag. Eller så är det för att de är byggda i Kina.
  8. Tjenare, Jag har just nu ett par ADAM A7 vars ljud jag gillar väldigt mycket, funkar utmärkt att mixa på. Dessvärre har jag haft en massa problem med dem så när jag lämnat in en av dem för garanti för 3:e gången så åker de iväg till försäljning. Funderar då på att skaffa ett par ADAM P33A istället. Någon som har erfarenhet av dessa som närfältare? Hur är de i jämförelse med A7?
  9. Jo, CD-ROM ISO ska det vara. Filformatet som används på en vanlig data-CD heter ISO9660 ("iso-filer" har fått sitt namn därifrån). Det finns ett annat format som används ibland som heter UDF men det är oftast inte det man vill använda.
  10. shadewind

    Cubase 5

    Universal Audio praktiskt taget gödslar med vouchers och rabatter. Vill man ha en plugg billigt är det bara att vänta tills de har en rabatt på den eller nåt 😏
  11. shadewind

    Cubase 5

    Man kan installera Cubase på hur många burkar som helst men du kan inte köra utan nyckeln i.
  12. Suck! Nu har jag fått ett par nya och volymkontrollerna är helt fel. Den ena är alltid mycket högre än den andra på samma inställning. Det vill säga, om jag ställer båda på -18 dB så är fortfarande den ena högre, likaså om de står på 0dB. Nu börjar jag bli fruktansvärt trött på det här! Vad ska jag göra? 😲
  13. När jag beställde från Thomann så kom de precis in i lager och de som jag fick (som jag nu skickar tillbaka) går upp till max 0 dB.
  14. På den senaste upplagan så går ratten upp till 0 dB vilket är maximum.
×
×
  • Skapa ny...