Jump to content
Annons

battiman

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. YES! Danke schööön! oh..vad vinner man nu då? skulle behöva en brödrost 🙂 Hehe... Du kan få en virtuell kram.
  2. Tjena! Nej, inte Glitch (som jag verkligen diggar f ö) och inte Recycle. Det är alltså inget fett program alls, det kostade typ 500SEK. Jag vill minnas att i recensionen stod det något i stil med att recensenten inte kunde fatta att ingen kommit på det här upplägget förut. På min knapphändiga beskrivning låter programmet kanske inte så fantastiskt nyskapande, men det var något ball med programmet som jag inte sett förut. Jag har tidningen någonstans men kan inte hitta den. Det var för två-tre nummer sen. Kanske fler...
  3. Kan det vara Kore? Hehe, nej. Typ en tiondel så dyrt och acvancerat. Det var en ensidesrecension ganska långt bak i tidningen.
  4. Nej. Inte den heller, men den verkar fet så tack för tipset :-) I programmet jag eftersöker kunde man alltså dra in en loop och rita in effekter på olika lanes för att på så sätt automatisera diverse effekter. Det såg lekande lätt ut och även om allt kan göras i en DAW på annat sätt var det ett enkelt och befriande arbetssätt (tror jag iaf).
  5. Menar du beatmaster Nej, det var det inte :-( Men tack ändå.
  6. Känner inte igen det du pratar om. Men automatiseringen sköter du väll i ditt DAW? Det behöver du ju ingen extra plugg för. Eller missuppfattade jag dig nu? MVH Anders Hej och tack för svar. Ja, du har missuppfattat lite. Jag kan absolut automatisera i mitt program, men det här var liksom ett separat program/plugg som man kunde stoppa in en t e x trumloop i och sedan fucka up det med olika effekter som man sedan automatiserade - det hela liknade Loops sequencer lite. Det var en hel recension av programmet och det fick ganska bra omdöme. Ingen annan som minn?
  7. Hej! För ett par nummer sedan läste jag i en recension om en plugg (eller ett program) som endast automatiserade effekter. Det var ganska basic men verkade ball. Jag hittar dock inte just det numret nu och kan inte komma på vad det hette. Någon som minns? /Sebastian
  8. Hmmm... Ingen som läste mitt inlägg, verkar det som. Det programmet kör allt det ni vill. Det är bara att dra hem (efter att man pyntat). Det var ett gratis script en gång i tiden - antagligen det som Majken tipsade om. Killen som skrev det tar nu en smärre avgift för sin tid och i gengäld är programmet ganska så hottat. Killen är dessutom trevlig... Testa det.
  9. kolla här: http://www.pendlebury.biz/ Han säljer ett exportprogram - MEAP - som funkar bra för det du är ute efter. Jag har iofs inte hans senaste version, utan en tidig gratisversion som är stenålders jämför med vad hans program kan idag, Skicka fakturan till Steinberg... :-)
  10. Lycka till med att få svar på den frågan! Jag har frågat på olika forum ett antal gånger, men ingen pallar svara. De bara yrar på om sina drag-n-drop-funktioner (köp Live om det gör er så upphetsade!) Får du veta på något sätt så posta det gärna här. Det är den enda feature som är värd några uppgraderingspengar.
  11. Majken.... Har du tid? Finns det alltså ingen uttökad exportfunktion i det nya Kobajs?
  12. Jag bara måste tjata... Finns det alltså ingen uttökad exportfunktion i det nya Kobajs? Frågan ställs alltså till de lyckliga som nu fått testköra det.... Om det finns, kanske någon kan berätta hur det funkar och om det även ingår i SL! Väntar med spänning på besked ang. detta. Det är fan det enda jag vill ha och kan tänka mig att uppgradera enkom för detta!
×
×
  • Skapa ny...