Jump to content

Coffeemidget

Medlem
 • Content Count

  759
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Coffeemidget

 1. http://www.alesis.com/multimix8usb20 Denna verkar vara på rätt spår. Hyffsat pris å verkar ha det jag behöver. Får forska på den.
 2. Forskat runt nu. Verkar som om väldigt få mixers klarar att knöckla in sina spår separat. Det kan väl till stor del bero på att det kallas mixer och ska mixa ihop saker kanske =( får söka vidare. tack i alla fall
 3. kan BEHRINGER XENYX X1204 USB via sin usb anslutning och medföljande mjukvara spela in varje kanal så man kan få tex gura, sångmic, piano & skrålande polare på en annan mic på varsin separat ljudfil simultant? Kammat manualen å några sidor man kan inte hitta det. Tackar för svar.
 4. Spara projektet som zipped loop package istället. Ljudfiler du använt kommer då sparas också. Det är inte dock intesäkert att den som mottager har samma vstprylar installerade som du använt.
 5. Har bara hört astronauten tegel men å andra sidan har den gått ganska varm på förfesterierna. Vart kan jag få tag på the Rävsylt collection?
 6. Han står där ner på stranden, han sjunger gapar så halsen den går loss!
 7. Du känner dig altså lite begränsad av FL studio då? Få höra vad det är du saknar i programmet.
 8. tror redan den är postad någestans här, men men. Jag är gimpen.
 9. Update: Det verkar som om dom har utsett hamilton till konkursförvaltare. Det är i alla fall tydligen dit man ska skicka sina krav. Borde nog höra mig för om jag har någon gratisjurist/advokat tjänst då om det finns, tack för det tipset. Måste ta reda på vad som är rimligt att kräva av dem. Om dom kan skicka tillbaka min dator fort så skulle jag bli nöjd PME: Dom kan väl inte sälja min dator? det är ju min ägodel som bara råkar befinna sig i deras lager.
 10. Returnerade exploderande dator till datorbutiken.se per garanti. Såg nu för en stund sen att asen har kursat med min, antagligen ännu olagade, musikdator i sitt lager... Om jag finge plocka ett kånkelbär av en buske i avgrundens snåriga svavelkittel och riva ner det i VD:ns sufflé så hade vi kanske vart square, men sådan rättvisa finns inte i världen... Datorn kan jag inte hoppas på att få se röken av förän tingsrätten utsett en konkursförvaltare som jag sedan måste kontakta om det. Har kollat på konsumentverket och hittade inte direkt vad jag har för rättigheter i detta läge. Jag hittade inte heller något om hur lång tid det kan ta tingsrätten att utse en konkursförvaltare eller hur tillvägagångssättet blir för att jag ska få tillbaka datorn. Någon som har en aning? Skulle vilja veta om någon mer blev blåst... Dom har ju tydligen tagit emot både beställningar och pengar in till det sista trots att de inte kunnat leverera. Svinigt och kanske en gnutta brottslig? Edit:felfraserat
 11. Att spy ut sitt hat och sin avund är ingen skill, det är ett beteende som kräver intelligens i silverfiskdivisionen. Skärp er nu, ni är bättre än här. Du missade poängen i mitt tidigare inlägg. Iofs var det väl inte mycket till substans utan mer en pik mot hur du väljer att profilera dig i denna diskussionen. Drygare än Yes... Demomannen VS poängen EPIC FAIL (observera, lättsam humor ovan)
 12. "Det mest patetiska är när wannabemusiker gnäller på dem som lyckats"... Social skill failed.
 13. Jag har lite trasiga filer i ljudbibblan. Har testat några variationer av interpret-as men utan resultat så de e nog mer än headern som e pajj. Mitt problem är att jag inte vet vilka som är trasiga och skulle behöva ett sökprogram som testar alla filer så jag kan rota bort de som ballat ur. Sökt lite på teh internets och på forumet men har inte hittat något vettigt än. Tips någon?
 14. haha, jag vet ingenting om pro-tools för jag använder det inte. När du skrev att FL saknar HD system trodde jag du menade något i stil med att det inte har ett high definition system å jag tänkte, Va i helsike menas med det? Vet att PT kan ha dedikerad dsp men visste inte att det kallades HD, sorry. Läste lite om det. De verkar ju vara som att korsa en å med silja-line färja. Har egentligen bara funderat på mjukvara i sammanhanget nu, FL har ingen motsvarande hårdvarupryl vad jag vet. då återstår det väl bara å ta reda på om det fanns någon funktionalitetsbegränsning utöver obscent dyr hårdvara. PT vs FL 1-0
 15. Skörbjuggsgivande interface var redan täckt. Smidigare sequencer, Fine för min del. Det låter mer som en vanesak än miss. HD system då... Är du ett livs levande krokben eller? Det säger ingenting. Om du råkat ut för tekniska tillkortakommanden så bli för all del teknisk. Det fungerar inte som platt tv där du hittar en HD-ready label på boxen, du får ge lite specifikationer.
 16. Borde boka www.Krystad-inflikning.se och lägga den kommentaren där. "Snubben" fasoner på hög nivå... Frågar igen då. Vad var det för funktioner i FL du saknade under din idoga fyraveckors utsvävning med FL?
 17. I CONCUR ! 3xosc är bomben... De är ju ett rent nöje att mickla loss med den å pukkla till sköna leads. vilken synth som helst med 2 oscillatorer kan man få fram sköna leads ur.. (om man ska jämföra med 3xosc) Vilken synth som helst med 1 oscillator kan man få fram sköna lead ur. (Om man måste vara så jävla dryg) Då 3osc har sjukt låg upplösning i de höga registrena så är det en otroligt begränsad synth. Skulle inte använda den i några proffisionella produktioner. Däremot arbetar jag med FL Studio och har gjort det sedan 2000 och tycker att programmet är otroligt bra och snabbjobbat. Skall du använda 3Osc så använd den till att göra basar och inte leads. =( srsly!... Du går ju miste om en tokbra pry om du resonerar så. Med lite meck så duger 3xOsc finfint i "proffisionella" produktioner, albeit mycke meck. iofs vet jag inte till vilken musikstil du menar.
 18. Jag rättar dig... "Multithreaded generator processing - If you have a multi-core or multithreading processor this option will distribute the CPU load of compatible generators across the cores improving performance. "
 19. Nä, nu känns det som om du faktiskt missar lite. Patternplaylist är uppdelad i både patterns, som för övrigt kan vara hur långa eller korta som helst, och stapla vågformer stajl.
 20. "Visst är det en lekstuga jämfört med Pro-Tools och Logic" Jeez-louise... Så grunden till att du kan ge ett gediget omdöme i FL's funktionalitet/proffsighet kontra två program du antagligen använt flera års tid är fyra veckors trevande på en laptop i stugan?... i rest my case. Anledningen till att Logic och pro tools har stor användarbas och rennomé bland yrkesutövare i sammanhanget skulle kunna bero på att dom vart på arenan sen tidigt nittiotal till skillnad från FL som inte ens var ur blöjan förrän 2000 nåt, då de fortfarande inte ens var ämnat som ett allround Daw utan ett minimalistiskt beatmakeri. 2004 och frammåt har det stadigt börjat likna något ( trots ohyggligt fult interfejs ( Håller med dig där till 100%) ) och är helt gångbart för att klämma ur sig produktioner som pröjsar hyran, tro det eller ej. Det är klart att folk tror FL är skitprogram när de har sinnesbilden av hur bejshanter sitter och klickar runt i disco menyerna eller ser en velig G-rappare visa sina beatskillz på youtube. Sen finns ju även "Snubben", han som krängt ett bortsållat melodifestivalbidrag till någon obskyr ukrainsk pojkgrupp och numera enligt sig själv är LEGIT och vet att "dä ä prootools elle Cubejs som gäller, dä har ju alla som ä pråffs lixxåmz" Tack vare bejsfejs, Gengstuhz på youtube, "snubben" och folk som dömer ut något de inte ens förstår hur det fungerar så måste man gå och känna sig som ett flane när folk frågar vad man gör musik i. Egentligen borde jag inte bry mig å det gör jag särskilt, men de e lite störande höhö . Jag kan väl hålla det hela lite mer konstruktivt. Vad är det för funktioner du saknar i FL studio?
 21. I CONCUR ! 3xosc är bomben... De är ju ett rent nöje att mickla loss med den å pukkla till sköna leads.
 22. Hehe nä, jag har inte glömt metronomen på =) tack för att du orkade svara i alla fall. http://www.speedyshare.com/516681602.html först med och sen utan trim på en sample där jag använt crossfadeloop funktionen. Jag har väldigt många sköna grejer men som ofta har lite tystnad i början. förr kunde man bara ta trim så var det löst, men nu verkar inte crf funka ihop med trim längre.
 23. Coffeemidget

  FL bus...

  Det verkar som om det är en bugg i 7.0.0 De blir inte zero beat crosssings med crf på mina ljud om jag använt trim. Stora, fula, ljudliga klickningar uppstår. Dom låter annorlunda när jag rattar på trim. Någon som har samma ropplems? irriterar mig sjukt mycket. Som om looppointsen inte flyttas i relation till det som trim tar bort. Har inte vart med om det i tidigare versioner.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.