Jump to content
Annons

Lerneby

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. halloj Köpte ny dator med Vista, kollade upp med Roland som sa att visst nu funkar Firewire med Vista. sagt och gjort, installerade mitt Edirol och..tja..öh..ingenting hände. Beroende på hurjag installerar får jag: - beskedet att kortet inte går att använda å grund av fel kod 10 - Att jag ska slå på strömmen på kortet så det funkar ( jag gör det inget händer) jag börjar skarpt misstänka att det är firewire porten i datan som är paj eller nåt, för roland gör ju inga drivrutiner för ett Firewirekort för vista om det inte funkar? tacksa för alla möjliga råd.
  2. Tack, emulerande portar var det. Ska leta!
  3. Goddag När jag sitter och lägger ett piano från Reason in i Cubase dyker det upp ett litet problem jag blir helt galen på. Grejen är att jag löst det en gång men kommer fan inte igåh hur. Den midi jag spelar in, spelas upp med lite fördröjning. Vilket gör att det låter som ett snubblande fyllo spelar piano. Vilken inställning ändra jag detta på?`Inga probem med routa ljud från Reason, inga problem med att spela in Midit utan det är altså själva uppspelningen som låter kack.
  4. Jorå, hade stråkar, orgel och nåt jävla missljud från någon polysynthen. Men jag löste det! det var stereo ut som spökade! Visste att det var en skitgrej men fan vad tid et tog . tack alla som läste och funderade.
  5. Lerneby

    BLIR GALEN, HJÄLP!

    hej och hallå Okej Demolåt färdig. Gör mixdown. Allting är med utan ett midipiano. Det vill säga all annan Midi funkar fint men just detta piano försvinner av någon OUTGRUNDLIG anledning i slutmixen. Blir helt galen snart. Även om jag lägger nytt piano försvinner det. Använder Cubase sx 3 samt reason 3 och har spelat pianot genom reason och streamat in det i Cubase. Säkert nån liten skitinställning men hjälp emottages oerhört tacksamt.
×
×
  • Skapa ny...