Jump to content
Annons

aengel

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om aengel

  • Födelsedag 1985-12-05

Om mig

  • Stad/plats
    Norrköping

Socialt

  • Skype
    dennis@onion-systems.se
  1. Jag har precis nedgraderat från vista home premium till en hederlig XP Pro med sp2. Det är en halv värld i prestandaskillnad. Jag anser helt klart att du ska hålla dig kvar. Eller har du någon anledning i övrigt att byta?
  2. aengel

    terrorcore

    Något som sätter lite mer bett i snaren har jag kommit fram till är att sätta en gejtad reverb på ett handklapp, med rätt mycket fart i höga registret. Sedan en overdrive på detta. Har försökt samma med traditionell dist men får inte riktigt rätt sound då. Annars är det ju guld att göra sina snares med vitt brus och rätt settings på adsr bara 😉
  3. aengel

    terrorcore

    Använder man fortfarande uttrycket terrorcore? Jag trodde att det klumpats in i Aggrotech, något som jag pysslar en massa med. Mest spelade artisterna just nu är nog; hocico agonoize amduscia leaether strip aesthetic perfection Det är en väldigt tacksam genre för oss som faktiskt inte har någon sångröst 😛 Bara att "sjunga" så gott man kan och sedan dista/ringmodda och på med en entonig sågtandad vocoder. Någon som har några bra tips på trumsamples att använda sig av i övrigt eller hemmadistar alla?
  4. Ah. Skönt att veta att det inte är jag som är helt mentalt handikappad och inte hittar inställningar. Nu ska vi bara vänta på åttan i skarp version också.
  5. Jag har ställt in min M-audios huvudvolymreglage för att ändra huvudvolymen i FL otaliga gånger, men FL glömmer det alltid. Oavsett sparade låtar och inställningar. Finns det något jag missat för att spara sånhär? Jag har nämligen försökt att ha mitt mod-wheel inställt på att ändra room-size i Fruity Reverb också, men även detta måste jag ställa in på nytt varje gång jag arbetar. Tokig blir jag. Någon som kan lösa detta? FL 7 XXL
  6. aengel

    Taskig volym.

    Har alla ljudinställningar maxade. Både Wave och Device. Har passiva högtalare hemma, alltså med separat strömförsörjning och förstärkare. Som sagt, går ju jättebra hemma, då jag förstärker genom dem, men att bara ha datorn med sig någonstans är värre. De inbyggda lyssnar jag inte på om jag inte sitter under pistolhot eller dyl.
  7. aengel

    Taskig volym.

    Det är såhär att min bärbara dator har så fruktansvärt låg utvolym. Det går an när jag är hemma och kan koppla högtalarna till datorn och lurarna till högtalarna. Men det är bra mycket värre när man tar datorn med sig. Jag vet att jag skulle kunna köpa ett externt ljudkort, men då är ju inte datorn särskilt bärbar längre. Jag vill kunna använda den bra "on the go" .Så till frågan: Känner någon till ett program som höjer den allmänna utvolymen på datorn?
  8. aengel

    Multitimbral/Split

    Med en bra sampler/ROMpler borde detta vara fullt möjligt. Annars vet jag inte riktigt, men jag tror nog att den nya DirectWave som ingår från och med FL 6 kan det.
  9. aengel

    ZWOK!

    Tegelstenen är ovärderlig om man lyckas komma någon nära. Annars har jag märkt att klustern ger bäst poäng.
  10. aengel

    ZWOK!

    Haha, ja, och en smula vanebildande är det också. Jag har runt 23k poäng just nu ^^
  11. Ärligt talat, finns det något lättare sätt än att ladda ner och testa? Som i fallet med 4Front Piano, det är gratis att ladda ner, så jag överlåter testandet åt dig.
  12. aengel

    ZWOK!

    Jag slösurfade lite häromnatten och hittade ett rätt spännande litet spel. Det är snöbollskrig, i flash 😏 Man skapar konto, stylar till sin karaktär, och ger sig ut och kastar snöboll på motståndarna à la Worms. Detta med ranking och belöningssystem och allt såntdär. Jag spelade lite sist, och fastnade rätt fort. Jag klistrar in en länk här och ger mig iväg och rullar en snöboll jag. ZWOK!
  13. Mja, och säga vad man vill, men ska man göra trance, och är ute efter factory presets så är verkligen en Legacy med Vengeace Soundset det mest kompletta man kan hitta. I övrigt är jag lite trött på alla som "Vaaa? I FL Studio? Kan man det?!?!?!?!?!111ettettelva" Mike Oldfield jobbar numera i FL Studio, och hans musikalitet och sound är väl ändå allt annat än lågbudget? Mjukvaran än en stig genom inspirationens snårskog. Vilken stig man väljer är individuell, men fram kommer man alltid.
  14. Jag känner nog att jag måste svara på denna tråd, även om det råkar bli en bump som heter duga. Men alldeles för få verkar bry sig om den ypperliga 4Front Piano Module, som är helt gratis. Visst, du kan inte ändra några inställningar - inga alls - men vill du ha bra pianoljud out-of-the-box är den oumbärlig. Vill du ha mer tyngd är det ju inga problem att sköta i mixningen. En såndär länk till Pluggen.
×
×
  • Skapa ny...