Jump to content
Annons

Latency

Medlem
  • Antal inlägg

    49
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Latency

  • Födelsedag 1971-03-18

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Västra Götaland, Borås
  1. Tack för er respons! Tar snart bort den för att kanske se om någon vill ta den under sina vingar och spela upp den i media. På återseende... \\Martin
  2. Tjena! Den känns kanske lite tunn och sen har jag inget slut klart just nu. Fast jag hoppas på en lyssning till när vocoderrösten lagts till 🙂
  3. Tack! Det är bara VST synthar. Hypersonic, Arturia och Vanguard. Hypersonic har jag själv och resten har polarn. Skall snart lägga på vocoderrösten får vi se vart den tar vägen 🙂
  4. Ojoj.... inte alla på en gång nu. Svara en i taget... 😳
  5. LÅTNAMN: "Inget namn än" ARTIST/GRUPP: Martin GENRE: Ambientsynt med lite chillikrydda LÅTLÄNGD: ca 3,40 KOMPOSITÖR: Martin PRODUCENT: Martin EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: MP3 STORLEK: 5.18 Mb STATUS: Skiss LÅTLÄNK: http://www.fotriktigt.se/testsida/Martin_noname.mp3 Funkar denna skiss? Finns det hopp 😕 Kommer nog att lägga på distad vocoderröst senare. OBS! Den är inte mixad utan bara en skiss. Men feedback om ljudbild och nivåer är tacksamt
  6. En klar klubblåt. Funkar inte som trance. Mycket spännande låt med genomtänkt arr. Lite enformig för min smak. Fast snyggt med röst samplingarna som ekar ut ibland. Man känner sig lite osäker på vad som skall komma i nästa takt. Fast det är bra. Good luck!
  7. Spelar ingen roll om det är fjortis över den. Sen vet inte jag vart gränsen går... Men skit brajobbat. Pianot skulle nog kännas bättre med något som lyfter det. Den är nog lite ensam där. Sen vet jag inte om jag skulle vilja bredda mixen. Fast det är ju mycket en smaksak. Sen har jag inte bestämt mig om sista breaket vid 3.11 med ack gitarr är rätt. Är en sån grej man kan lägga till ibland när man är skittrött vid typ 4 på morgonen och va toknöjd. Men det är udda och udda kan vara bra ibland. Bra jobbat i alla fall. PS. Är tyvärr skitdålig på namn men hoppas ni hittar något.
  8. Depeche...nja.. Men mycket bra låt. Lite Colony5 över den kanske Ja de flesta har sagt det som faller in hos mig också. * Mer tryck i trummorna. * Ta bort disten från sången. * Lite mullrig men det brukar lite EQ och komp lösa. * Kanske dubba basen med något ljud med mer attack i sig. Fast det är bara åsikter. Bra låt ändå.
  9. Ja det kan bli spännande att se vart den skall ta vägen. Rent spontant känns den lite som "Snobbar som jobbar" theme. Den måste ha något mer. En sång på den skulle ändra den helt. Annars är mixen bra i mina lurar. Inget som direkt tar över bilden. Lite enformig "melodi". Den får tyvärr bara rätt ok än så länge. Men lycka till med låten.
  10. Mycket sköna harmonier. Öronen behöver dessa imellanåt. Har inte bestämt mig om jag gillar virveltrumman än. Den kanske tar lite stor plats i och med att den är ganska skarp. Fast det är en skitbra låt. Tack för lyssningen.
  11. Tjena! Oj jag kände att denna låt skulle kunna gå två vägar. Den ena stannar på minimalistisk känsla. Kanske man flyttar rösten lite närmare. Lite intimare. Kanske "unplugged" rythm" (Ja, jag vet att det blir lite många kanske 😆 ) Orgeln skall nog vara därbak. Möjligtvis ge den lite mer karaktär, dista den kanske....? Vet inte varför men någon del av mig vill få in ett munspel. Kanske skall ta mina piller.... Den andra vägen är betydligt bredare. Att börja med guran, bas och trummor i åtta takter och sen gå ner på bara gitarr och sång för att sedan bygga upp den igen fast med tuffare orgel. Hmm... Den här har verkligen potential mannen. Önskar man kunde lira gitarr.... Vilken väg du än tar så glöm inte rattmuff.
  12. Hejsan! Skön struktur på låten fast jag tycker att "jul" klockorna ligger för högt. Sen tappar de ett slag i bland, fast det kanske skall vara så. Som sagts tidigare så kanske sången skall upp lite. Fast dessa saker är inget negativt igentligen bara en åsikt från mig 😄 Den är så pass intressant så den läggs till i låtarkivet. Lyssnar i lurar idag så jag skall testa att dra på lite i morgon så får vi se hur den känns. Lycka till!
  13. Lite lagom poppig, med lite sagotema i. Vissa partier i slutet får mig att tänka på min gamla speldosa en gång i tiden. Får också en bild av den skulle passa på en svensk film från 80-talet. Blir lite tjatig för min smak men den sprider lite glädje och det är väl bra... Fast jag hade nog mer köpt den för omslagsbilden än musiken. Fast alla tycker olika. Lycka till!
  14. Gud borde skapat Reason först. Då kanske världen varit lite gladare.... 😱
  15. Mycket bra låt! Kanon röst i versen, inte lika bra i refrängen även om den sätter sig som en smäck. I versen blir rösten lite luddig och lite nasal. I övrigt ligger den i ljudbilden hos mig. Ack gitarren är nästan lite för tajt i början. Inte sagt att det är dåligt på något sätt. Fast en undran smyger sig in. Är det en sampling eller ej? Och det är ok om det är det, inte så jag menar... Oj va fel det blev. Ja, ja.. Tycker ändå det är en bra och väl producerad låt. Tack för att jag fick lyssna.
×
×
  • Skapa ny...