Jump to content

1up

Medlem
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About 1up

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 01/01/1980

About me

Social

 • Skype
  shaded.moon@gmail.com
 1. Ett tungt verk! Tungt som i gött jobbat med! Körerna gör verkligen att man känner att man sitter där i kyrkbänken och lyssnar. Så läckert. Slutet är riktigt maffigt. Blir bara bättre och bättre från dig! Och trummorna är ofelbara.
 2. Här är det dött som i graven! Jag bryr mig ändå inte.
 3. File Name: Kommer va' mig själv! File Submitter: 1up File Submitted: 13 Dec 2007 File Category: Soul/Funk/R'n'b/Hiphop Vad kan jag göra åt sången? Folk jiddrar om mer attityd, så hur får jag in det? Är övertygad om att jag kan det bara jag får lite guidance! Please help me out, brothers and sista's! Click here to download this file
 4. 25 downloads

  Vad kan jag göra åt sången? Folk jiddrar om mer attityd, så hur får jag in det? Är övertygad om att jag kan det bara jag får lite guidance! Please help me out, brothers and sista's!
 5. Jag tycker det låter drömskt. Svävande och med viss nypa kaosartad audiell estetik. Det där om halvfärdiga hus som metafor är så uttjatat så kan väl säga som så fortsätt krydda maträtten så kommer den smaka ännu godare. Har lyssnat igenom tre gånger och den kör ju igenom även om någon tydlig smak kanske saknas ännu?
 6. Med risk för att vara jävig så gillar jag denna låten. Datorspelsinledningen har en speciell känsla som man inte hör så ofta. Det låter rollspel. Det låter knark. Det låter smågalet. Det låter också mycket stämningsfullt! Låten har en aura av 90-tal som är mycket trevlig. Dessutom använder Dividend en wav med findsus som han fått från mig. På slutet. Så det så! Tummar upp!
 7. Det låter som ett eldhav i trumsektionen är på väg att sluka hela låten med sin lidelse! Nivåmässigt kunde sången dras ned något. Den upplever jag som lite "utanpå" resten av låten. Låten är ju lite mer experimentell, va? Lite som ett monster kliver genom ett område med nybrännd skog. Bara några enstaka svedda träd står kvar, det glöder i marken och röken lyfter sakta uppåt. Någon form av lättelse av drivet, tempot, något lite ljust och mjukare skulle göra det huvudsakliga mörka ännu större! Variera "hård" sång med vissa partier med mer "öm" sång?
 8. Tjabatjo!

 9. Good shit. (Är trött så lite mer kärnfullt.)
 10. Tack! Tycker vinjett är en jättefin positiv komment. Trixade massa med ljudbilden för att få liv och rörelse och allt sånt. Om inte annat kan man ju alltid göra en "äntligen hemma"-mix "spika, såga, fixa, trixa, hem till hemmet sen ska vi diska" Och självklart ska apan stolt stå kvar!
 11. Något av ett monumentalt verk som skapats endast DENNA veckan! Många olika uttryck, och utan att man vet vilken låt man lyssnar på kan man höra sig till vilken årstid det torde vara. Experimentellt på sina håll, där Dividend tänjer på gränserna för vad som är acceptabelt inom musikens fyrkantiga hörn, och den klassiska musikens ibland dammiga hörn med elfenbensinslag; Det kommer ogillas av vissa grupper, gillas av vissa och anammas av framtiden. En tydligare skepnad i klassisk form än brukligt från den "halvkinesiska" kompositören, och vi gillar vad vi ser - och hör!
 12. 1up

  Housepipe

  Jo nu! Mycket trevlig låt det här. Som sagt, man tar det lugnt och får en kompanjon i omgivningen som håller en sällskap en mörk natt. Eller en ljus sommardag! Vilken version är detta? Pulat något med slutet?
 13. Filnamn: 1up - Sug Min Apa Uppladdad av: 1up Uppladdad: 23 May 2007 Kategori: Elektroniskt/dans Inte så mkt att tillägga! Klicka här för att ladda ned filen
 14. 130 downloads

  Inte så mkt att tillägga!
 15. Taaack! Får se vad nästa projekt blir. God Jul!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.