Jump to content
Annons

djdali

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om djdali

  • Födelsedag 1979-11-25

Om mig

Socialt

  • Skype
    nojeskompaniet@yahoo.se
  1. djdali

    Soul sångare sökes

    Hej söker en sångare med mörk, tjock röst i stil med Seal http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endID=264602200 Gnarles Barkley http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=47175537 Al Green http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...iendID=63302004 till en house/trance/dance låt. Demo är inspelad och vi väntar på rätt röst. Skicka referenser till info@alexsayz.com. PM:a ej Puss o kram
  2. Jag har samma problem. Har du kommit fram til nån lösning?
  3. Det ska gå. Det är ju midisignal. Men varför ska du göra det? Egna programmet fungerar ju galant
  4. Hej Jag märkte igår att när jag drar in exs24 från enviroment browsern så saknas massa ljud. Varför och hur får jag tillbaka dem. De är ljud från medföljande ljudbanken.
  5. http://www.ucapps.de/ Jag har varit på http://www.ucapps.de/ men det verkade vara mest för kunniga eller midifanatiker. Har jag fel? Du har inte fel. Men var det inte just sådana personer du sökte? Jo, jag vill ha nån som vill ta fram en produkt med mig. Jag läste en del på forumet där och så fort nån hade skrivit liknande hade de ansvariga tagit fram linjalen och sagt att "här är det för gör-det-självaren"
  6. http://www.ucapps.de/ Jag har varit på http://www.ucapps.de/ men det verkade vara mest för kunniga eller midifanatiker. Har jag fel?
  7. Jag djar med live. Jag har scannat webben efter en vettig midikontroll och hittar inget optimalt. Betalade massa dyra pengar för en Allen & Heath Xone 3D men den känns inte 100%ig heller. Nu som säkert många andra är jag sugen på att skapa min egen midikontroll. Har någon mer erfarenhet än jag. Skulle helst vilja att nån som tycker det är roligt att löda och vill hjälpa mig ta fram produkten. Vad det ska vara för funktionen har jag stenkoll på. Finns det nån här på forumet som vet mer?
  8. djdali

    Remixprojekt!

    testar gärna... msn: nojeskompaniet@yahoo.se
  9. Hej kamrater Jag vill göra mixtapes och vet att Live är bra för ändamålet. Men jag har ett problem. Jag är halvt dyslektisk så manualer funkar inte på mig. Vet ni om det finns nån sida där man kan få tips överskådligt? Eller nån som har lust att skrva? Vill komma ingång snart Keep it spinning
×
×
  • Skapa ny...