Jump to content
Annons

storage

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för all hjälp! 😏 Köpte en RIAA-förförstärkare och den fungerar finemang 😆.
  2. Fick min M-Audio Trigger Finger för någon dag sedan, och nu idag när jag skulle testa den så kunde jag inte få den att fungera. Mac OS X inbyggda MIDI-verktyg känner inte av enheten. Samma gäller diverse ljudprogram (har testat Ableton Live och Garageband). Har testat att koppla ur och in enheten, starta om datorn. Har till och med installerat om Mac OS X och alla programvaror. Enheten startar och så, det är bara Mac OS X som av någon anledning inte vill ha med prylen att göra. M-Audio Trigger Finger är class-compliant (orkar inte komma på det svenska uttrycket just nu) så det är inga drivrutiner som fattas eller så. Enigma känner inte heller igen prylen. Någon Macguru eller så som har någon idé? 😏 Tackar så mycket på förhand 😆.
  3. Tack för svaren! 😱 Har kollat på lite RIAA-förstärkare. Köper nog en sådan, men hur fungerar det när man använder skivspelare med en DJ-mixer? Behöver man RIAA-förstärkare då också, eller är dom inbyggda i mixern?
  4. Hejsan! Först och främst vill jag säga att jag är rätt mycket nybörjare på allt det här! Det är så här att jag köpte en vinylspelare för att kunna sampla lite skivor. Problemet jag har är att volymen på ljudet som kommer till ljudkortet är extremt låg. Hur kan jag få upp ljudet till "normal" volym? Ljudkortet är ett M-Audio FireWire Audiophile. Tackar så mycket på förhand!
  5. Hejsan, min första tråd här 🙂 Det är så att jag är på jakt efter ett ljudkort i 2000-kronors klassen. De enda riktiga kraven jag har är att kortet ska vara FireWire och ha MIDI I/O. Ett annat plus skulle vara om man kunde koppla in en mixer. Är rätt ny på allt det här! Alla tips är välkomna 😄 Tackar så mycket på förhand!
×
×
  • Skapa ny...