Jump to content

Toontrack

Medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toontrack EZkeys är ett riktigt effektivt verktyg för att lägga på snygga piano-, elpiano- eller orgelljud i din produktion. Häng med i del 2 av 2 om hur du jobbar med Toontracks pluggar.
 2. Toontracks EZ-serie är som gjord för dig som snabbt vill gå från låtidé till färdig produktion. Häng med i del 1 av 2 om hur du använder EZdrummer, EZbass och EZmix på bästa sätt.
 3. 22 downloads

  Ljudexempel i mp3- och wav-format som tillhör artikeln om Toontracks EZ-serie.
  Free
 4. Ännu en förtydlig från TOONTRACK :-) Produkten heter "Vintage Rock - Sticks & Brushes" Vi har inte sagt nåt specifikt om Jazz... Det är ett rock influerat kit och därmed sound. Det går såklart att spela jazz med det, men inte det typiska jazz soundet, det får bli en egen EZX sen :-)
 5. Hej! Bara för att klargöra några fakta vad gäller dfh EZX. Det här är en reissue av första dfh produkten som gjordes, det är exakt samma antal hårdheter & stegringar, men förbättrat iochmed humanize funktioner som gör bland annat en mycket snyggare volym kurva, automatisk höger/vänster om man använder höger hand/fot m.m På kaggen spelade vi bara in 1 hårt slag på höger och ett hårt på vänster på den tiden (+ några stegrande såklart), det var senare vi började med att göra många olika slag på samma hårdheter, sk layers. Däremot är det så att du inte ska använda höger/vänster på kaggarna i dfh EZX, man ska bara köra höger/höger hela tiden, då växlar programvaran automatiskt mellan höger/vänster, så är våra midifiler gjorda också.... Våra demos på vår hemsida är inte fixat med velociteter överhuvudtaget, det är tagit direkt från midi libraryt som medföljer produkten, där det för övrigt finns ca: 22.000 olika midifiler, en hel del alltså :-) Dom demos på vår hemsida är helt oprocesserade, det är direkt ut från pluggen. Detsamma gäller tex Nocturnal Rites demosarna, det är inte skruvat nånting på trummorna... Som ni kanske vet så kan ni använda flera instancer av EZDrummer och samma midi kan användas mellan EZX:arna, vilket gör att ni kan blanda ihop ljud, testa att lägga på en virvel från grund Pop/rock setet och kanske pukor och kaggar också, testa att experimentera med kompressorer på nåt av kiten, tex på pop/rock... Hoppas detta klargjorde eventuella funderingar.
 6. Hej! Du kör Logic, och där måste man routa till multichannel själv, det är egentligen bara Cubase som routar åt dig. Så vad du gör är att du i den senaste uppdateringen av DFHS eller på orginal skivan hitar en mapp som heter Tutorial, i den finns det Hostfiles, gå till mac mappen och välj logic filen, i den så har du en färdigmappad multiout i logic (en environment) Den kan du senare också importera till andra projekt... Du kan också göra en manuellt, vi har en film i "free stuff" när du är inloggad på vår hemsida (toontrack.com). Hoppas du får till det.
×
×
 • Create New...