Jump to content
Annons

Legal Element

Medlem
  • Antal inlägg

    76
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. visst suger det att sitta på öppen?
  2. huvudet på spiken! det är det värsta jag vet. fattar inte hur de kan ha sånt skit på avslappningsskivor.. aldrig kunnat koppla av till skrikande fiskar (som inte ens är fiskar, falska skitdjur är vad de är).
  3. nej jag med. fast jag förutsatte att det var 19 o sket i det. men bara för att du tog upp det så räknade jag iaf, o det var ju fler än 19.
  4. hej. kolla in den har mackaparen stomper eller sa gor du som alla andra o anvander samplingar. inget fel med det, och resultatet blir antagligen grymmare.
  5. hej, välkommen!! kul att du kranar live! vart i sverige verkar du?
  6. Legal Element

    Bra dator?

    lite off topic, men ar det bosse som va radiopratare forr i tiden (nattliv bl a)?
  7. utmarkt val. all grym dansmusik slapps pa vinyl! vad fick du for pickuper? ortofon hoppas jag. ang lurar sa borde du kolla upp technics rp-dh 1200. de bajsar pa numark. bra kop iaf. nar det galler vinyl sa ska de va technics och for cd-spelare, dvd-spelare o mixerbord galler pioneer. edit: jag ar i riga och blir ranad av latvian gangsters varje dag sa darfor kan ja inte skriva de 3 sista bokstaverna i svenska alfabetet.
  8. fina fisken. men kanske lite kort om man ska använda den när man spelar?
  9. vad letar du? rns-filen? har den i fickan om du vill ha.
  10. snart kommer denna: Unison 1 verkar vara jävligt ont om unison-pluggar annars. det var den enda jag hittade. vad ska du ha en unison-plugg till förresten?
  11. Legal Element

    FILTER

    kolla in gflux ungefär precis samma sak som ohmboyz quadfromage fast med adsr ett annat alternativ är ju fabfilter volcano hoppas de var till nån hjälp
  12. snygg clap ful bas resten var gött, men höj hela trumpaketet förutom kick bra låt! faller under kategorin musik jag kan lyssna på men inte dansa till
  13. Just det ljudet har jag också letat efter. 😉 Var det inte Depesch Mode som tyckte att den absolut bästa virveltrumman var två ihopslagna skedar eller är det bara en myt... 🙂 köp synthetic drums 2. där finns bollarna
  14. Sluta ljug. Det går visst. Tryck på F11. Allt man matar in där hamnar i id3 taggen.
×
×
  • Skapa ny...