Jump to content
Annons

Tobbe7

Medlem
  • Antal inlägg

    94
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Kalmar
  • Intressen
    Musik och racing
  1. Tobbe7

    IRL Kalmar 2008

    Jovisst! Jag är på! Kan vi inte ta Pizzerian i Läckeby så jag inte får så långt hem??? 😉
  2. Mats Olsson i Expressen skrev en gång på 80-talet, "I varje hit ramlar det en gitarrförstärkare i bakgrunden"
  3. Jag brukar spela in bokstav för bokstav... Nä, om det finns tid så kan det vara bra att rätt tidigt i inspelningen att lägga en slasksång. Då är det väldigt lätt att spela in resten eller få bra idéer att forma runt sången. Sen beror det lite på sångaren om man vill lägga sången i ett svep eller om man ska ta det i mindre bitar.
  4. En viktig sak är att allt fasar rätt. När du drar upp rumsmickarna mot dom andra mickarna så ska det inte bli sämre tryck i virveltrumman eller i nån puka osv. Flytta mickarna så att alla trummor låter bra när alla mickar är igång. Det tar en stund men det är värt jobbet.
  5. Tobbe7

    Varför Logic?

    Logic är ett otroligt komplett paket rakt ur lådan. Du kan använda vilket ljudkort som helst. Om du skriver in dig på nån högskola så får du grym rabatt på programmet.
  6. Lyssna på 5.1 sändningen 😕 Stäng av alla högtalare utom centern, där finns bara sången 😳 Ähummm....
  7. Hepp! Här har ni många timmars nöjje, www.booststudio.se/gissagruppen.xls Kommer från nån Engelsk snubbe och är gratis från hans site. Kommer bara inte ihåg adressen.
  8. Tja, Kalmar med omnejd. Men jag åker vart om helst 😄 Jag har faktiskt turnerat som Ljudtekniker i Afrika (Burkina Faso)
  9. Som Dr sadnes sa, Bajkalsjön, mitt i, mitt i natten, utan båt... 😉
  10. Nu har jag testat PMD660 och kan bara säga att den är helt rätt på många sätt. Egentligen finns det bara ett minus, den inte har USB 2.0. Men om man har bråttom så kan man skaffa en kortläsare som har 2.0.
  11. Hmmm, säg så här. På 70-talet så var det KISS och Runaways och.. då spelade jag typ sånt. På 80-90 talet var det Police, Costello, The Jam, Squeeze och... då spelade jag...sånt, http://www.comtech-data.se/privat/tobbe/3dpop/index.htm . Och nu så har jag börjat spela med http://www.kjellarvidssonband.se/ Men visst skulle det vara skojj med nåt Danko Jones-liknande 😆
  12. Om det är riktiga reglar som tex alps så går dom att plocka isär. Finns säkert 100 sätt och rengöra men jag brukar ta ett radergummi och rengöra "banan" med. Rengör sedan med isopropanol. Fler sätt.. någon?
  13. Jag brukar hålla relativt hårt med vettiga mattider. Helst åka iväg och äta nåt varmt mitt på dagen. Ta pauser, gå ut o ta en promenad på 5 min, ät frukt, se till att få 7-8 timmars sömn på vettiga tider osv... Jobbar man 9-21 så brukar det bli ganska bra resultat men inte i för många dagar i sträck. Jag har i min ungdom testat och grotta ner mig med nattliga pass och ohållbara arbetstider men det är inte att rekomendera.
  14. Om du syr ett skydd av vaxduk så blir det både tyg o plast 😆
×
×
  • Skapa ny...