Jump to content
Annons

Kappy

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Kappy

    Guider?

    Kor 5.an, sa det verkar ju grymt! 🙂
  2. Kappy

    Guider?

    Tjo grabbar och tjejer. Har precis skaffat mig Cubase, men som gröngöling så har jag INGEN aning om vad jag gör nu. Någon som har tillgång till några bra nybörjarguider till programmet? Vad jag vill kunna göra är egentligen rätt simpelt väl: - Spela in gitarr och sång - Använda VST-plugins, t.ex. Auto-tune och sånt skoj - Spela trummor/keyboard på datorn (det är VST plugins också va?) och lite simpel editing. Någon som har tips på hur man kommer igång? 🙂
  3. Det är då så att jag är på väg att installera Logic för första gången i mitt liv på min nya mac, och jag undrar vad man behöver? För som det ser ut nu så behöver det över 40gb vilket jag inte har plats för, så vad behöver man? Jam packs osv?
  4. mm jag vet, men hittade den inte :s Tack för tipsen! http://www.genietervan.com/hoerr/tempest_acidjazz.mp3 vad kan detta anses vara för genre? vill kunna köra den sortens ljud också om ni fattar?
  5. Kappy

    tvspel / bit musik?

    Vet inte riktigt vad det heter 😳 men äldre tvspelsmusik, (bit musik?) blip? iallafall, söker tips på olika vst synthar eller paket med samples osv osv som kan vara nyttiga vid producerande av denna sortens musik! tack på förhand!
  6. Man använder sig t.ex. av automatisering av volymkontrollen, sök på automatisering i FL- forumet. https://www.studio.se/index.php?act=Searc...=automatisering 🙂
  7. Är ny här på forumet, och ny med FL, och förmodar att det finns några andra som är rätt nya också? 🙂 Iallafall, tänkte jag att man kunde starta en tråd där man kan ställa småfrågor om hur man gör dittan & dattan utan att behöva göra en ny tråd om det. Låter det som en bra idé? 🙂 Jag börjar då med en "noob-fråga", hur gör man för att "fade:a" ljud till att bli högre/lägre? (är lite seg idag, så orkar inte läsa/titta tutorials 😆 )
×
×
  • Skapa ny...