Jump to content
Annons

abbegitarr

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om abbegitarr

  • Födelsedag 1983-01-16

Om mig

  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Gammal tråd... men jag försöker ändå. Jag funderar lite halvt på att köpa en kontrabas ifrån Thomann, den billigaste för 4000, är det någon som har provspelat? Annars är det nog nästan så att jag får köpa grisen i säcken och prova... det är j ju så billigt. Hm.
  2. Sweetone rekommenderas! Verkar vara ganska vanliga. Dessutom ganska lättspelad, pga att den är lite konformad. Har läst någonstans att vissa föredrar de billigare varianterna. Jag köpte i alla fall en sweetone, var lätt att lära sig.
  3. Elgitarr Fender Stratocaster Japan, väldigt bra, en arbetsgitarr som man kan lita på, singelcoilmickarna ger ett distinkt ljud. Akustiska Martin 00015 (Stålsträngad. Mahogny i topp, sarg och botten. En speciell gitarr, med väldigt övertonsrikt ljud, fantastisk.) Alhambra 4P (Nylonsträngad. Errr, vet inte den är gjord av, en fin gitarr dock. Låter bra, en klassisk gitarr.) Hm, blev bara massa klyschor, äh! 😛 Fråga om ni undrar något specifikt.
  4. Civilingejör Elektroteknik, vill inte ens tjäna pengar på musik, men om det är någon undrar hur foriertransform funkar så kan jag förklara (gratis, hehe), fast det är väl en annan tråd eller ett helt annat forum. 😛
  5. Jag använder en korg prx4, väldigt smidig och liten. En annan sak som är positiv är att batteritiden är ganska bra, typ 10 timmar eller något i den stilen. Filformatet är lite korkat, mp2, fast det funkar ändå ok. Man kan spela 4 spår samtidigt, men bara spela in två kanaler i taget, man kan bara ställa en förstärkningsnivå, om man har mikrofoner som behöver olika nivåer kan det bli problem. Det finns även "virtual tracks". 32 kH samplingsfrekvens, så inte riktigt cd-kvalitet. Den har även inbyggd usbport. Fråga om det är nåt mer. Och lycka till med jakten.
  6. abbegitarr

    Men flickor?!?

    Vill du gifta dig med mig? 🙂 Förresten är Nina Ramsby är min gitarridol.
  7. Imogen Heap... Oki, ska kollas upp!
  8. abbegitarr

    Hellu!

    Hejsan allihopa! Jag har smygit runt här ett tag nu, får tacka för all intressant läsning hittills! Jag är 23 år, bor i göteborg. Har varit intresserad att att göra musik ganska länge, fick upp ögonen för studiouttrustning för något år sedan (min plånbok har inte varit sig lik sedan dess). 😆 Jag håller på med allt möjligt i musikväg, från singersongwriter till elektronika. Min käraste ägodel är nog min Martin 00015. Sedan kommer mina mikrofoner. Har för övrigt kommit fram till att det jag lyssnar mest på i musik är sång, särskilda favoriter innom musiken är Björk, Karin Dreijer, Chet Baker, Rigmor Gustavsson... Ha det soft! /Albert
  9. Jag fick ihop det när jag spelade på mitt, c-munspel... , fast inte tillräckligt bra antagligen. Vore kul att se vad som hände, med sammarbetet, lägg gärna upp!
×
×
  • Skapa ny...