Jump to content
Annons

JonnyEklund

Medlem
  • Antal inlägg

    115
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm (hökmossen, telefonplan)
  1. Ahhh! Tack! Rödvinssamlingen alltså? Det var det värsta! :-) Nu ska jag sätta mig och fila på låten en stund. Kanske dyker upp en ny version om ett par dar. 😕
  2. Hej! Tack för kritiken! Ett piano fanns faktiskt med på en version.. Men mina talanger på pianot räckte inte riktigt till på denna låten.. Så jag lät bli.. Sologitarren blev lite otajt.. Men jag lät den tagningen vara kvar för att jag tyckte att det blev lite småcoolt.. Att typ.. "I have lost control" grejen fick gå igenom där också.. lixom.. Men jag ska nog rätta till det.. 🙁 Gällande stämmor från mitten av andra ref och fortsätta sen ska jag nog köra på. Tack för tipset! Tack ännu en gång för kritik!
  3. LÅTNAMN: Lost Control ARTIST/GRUPP: Jonny Eklund GENRE: Pop/rock? LÅTLÄNGD: 3:19 KOMPOSITÖR: Jonny Eklund PRODUCENT: Jonny Eklund EV. MEDVERKANDE: Inga INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 4,6 STATUS: Skiss Jag funderar på om jag ska lägga några lite sköna mjuka stämmor på denna.. Eller om jag ska låta refrängen vara.. Tacksam för all sorts kritik! Jonny_Eklund___Lost_Control.mp3
  4. Jag ringde dom och ställde massa frågor gällande några varor.. Och gällande kvallitet.. Han sa kaxigt.. " Vi har 3 års garanti.. och Vi skeppar upp produkterna för 15E och kommer och hämtar produkterna om det är fel på dom.. Tror du att det skulle vara en bra affär för oss att skicka upp skräp till dig?" Då svarade jag tack och att jag beställer från internet nu. Och det jag fick hem var till belåtelse.
  5. Är det konst att gå upp på en scen och äta yoggi? Det tycker dom flesta performance älskarna. Vad är konst och vad är konstigt?
  6. Jag förstår vad du menar med fuckin. Slängde mest dit det i all hast egentligen. Jag ska tänka på det! Det är ju lite mer av en inlevelselåt denna.. Lite mer fart och fläkt. Kanske ska låta någon annan sjunga. Men omtagning blir det imorrn, när jag låtit öronen få vila litegranna. Tack för kritiken!
  7. LÅTNAMN: I Am Fine With It ARTIST/GRUPP: Jonny Eklund GENRE: Pop / Rock LÅTLÄNGD: 3:34 KOMPOSITÖR: Jonny Eklund PRODUCENT: Jonny Eklund EV. MEDVERKANDE: Inga INSPELNINGSÅR: 2006/08/20 FORMAT: mp3 192kb/s STORLEK: 5mb STATUS: Skiss. Gjort allting idag, skrivit och spelat in. Vet inte riktigt om jag ska lägga på mer percussion eller trummor kanske? Allt är gjort idag. Så mixen är ju ganska rörig ännusålänge. Men kom gärna med förslag där! Tacksam för kritik! Jonny_Eklund___I_m_Fine.mp3
  8. 😛 Jag gillar också att det är lite otajt. Det blir lite levande lixom. Du har rätt i dom bitarna med kontrabasen och spec den högra gitarren. Där har det försvunnit bas nu. Jag funderar på att låta någon som verkligen kan spela kontrabas spela på den. Jag är inget geni på det.. Men tycker att det är kul att spela allt själv en då. En annan grej.. Fy fan vilken kväll jag har haft ikväll var på fest på http://19augusti.tk/ Vilken jävla grej! helt underbart! Tack för alla fina ord!
  9. Ahhh!! Jag hade inte tänkt ha trummor från början.. Jag ville få det att låta som om jag satt i en tågkupé någonstans och egentligen satt själv utan medmusiker. Tack så väldigt mycket för dom fina orden! Mer inlevelse i sången? Jag är egentligen inte sångare, men jag försöker ibland. Jag kan försöka sjunga lite mer bluesigt och inlevelserikt. Värt att prova några omtagningar. Jag funderar på att låta en tjejkompis dubba sången på några ställen. För att skapa lite nya partier, och kanske ändra meningen i låten. Kanske blir bättre då. Texten skrev jag med tankarna på en vän som flyr staden för att söka nya äventyr, så den handlar ju inte direkt om mig men betydelse har den ju. Tack ännu en gång för den fantastiska kritiken!
  10. Ahh! Jag får lite tankar till One Flight Down med Norah Jones när jag hör det här. Skit bra jobbat! Som en blandning av det och sången låter som en lite raspligare Bo Kaspers variant. Mycket trevligt! Trummorna skulle du kunna variera på några få ställen alternativt att låta dom göra ett break någonstans. Lägga in en mjuk mjuk orgel kanske skulle vara på sin plats också?
  11. Jag tycker det låter fint och väldigt Emo 😆 Jag hade velat höja sången litegranna i versen kanske. Vad använder du för gitarrförstäre?
  12. Skön ljudbild har du fått till! Jag gillar dock inte soundet på cymbalen. Den känns lite billig i jämförelse med resten av trummorna. Tycker även jag om subbasen som ligger som ett mysigt täcke. 😆 Bra jobbat!
  13. Kanon? Det får man verkligen tacka för! Tåget är avsiktligt ja. En Loop som du redan har nämnt 😆 Gitarrerna är inspelade utan metronom och ingenting. Bara med tåget som rythm och dynamik referens. Jag tänker kanske att man ska lägga på trummor. Men jag vet inte riktigt ännu. Funderar på att förstärka kontrabasens roll i ljudbilden också, eller kanske låta den komma in senare i låten. Vad tycker ni? Tack för hjälpen!
  14. LÅTNAMN: So I'm Leaving ARTIST/GRUPP: Jonny Eklund GENRE: Pop / Rock kanske? LÅTLÄNGD: 3:52 KOMPOSITÖR: Jonny Eklund PRODUCENT: Jonny Eklund EV. MEDVERKANDE: Inga INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 192kb/s STORLEK: (ex. 5.3 megabyte) STATUS: Skiss Jag har fastnat med den här låten. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att man inte ska tappa intresset. Tacksam för kritik! Jonny_Eklund___So_I_m.mp3
  15. Låter trevligt! Vad är det för kontrabas?
×
×
  • Skapa ny...