Jump to content
Annons

morfioro

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av morfioro

  1. morfioro

    -

    Skit snygg sång röst måste jag säga, passar perfekt till låten.
  2. Tack! ska kolla in det närmare när jag kommer hem från jobbet.
  3. Detta är inte något jag lyssnar på i vanliga fall, men faan vad glad jag blir, sitter här o dansar i kalingarna mitt i natten, proffsigt mannen.
  4. Det här var riktigt helt tok underbart. Har lyssnat på dina tidigare sånger men den här slår de andra med hästlängder. Jag håller inte med de som skrivit att trummorna var för klena. Jag gillar att de är lite avskalade och dom smälter ihop skit snyggt med tablas ljuden. Båda tummarna upp!
  5. Jag gled in med det härliga programmet Fasttracker. Var kanske 11-12 år. Tycker fortfarande att programmet är riktigt mysigt.
  6. Tack!!!! Du förstod. Faktum är att jag har en bra klaviatur som jag använder när det behövs men jag skulle bara vilja ha något litet och enkelt för att typ knacka in rytmer!
  7. Hej! Jag har hört talas om att man kan fixa till så att tangentbordet fungerar som en midiklaviatur. Någon som vet hur man fixar till det. Har nämligen för trångt för en klaviatur i min lilla hobbystudio i städskrubben. Tacksam för svar!
  8. Jag tänkte söka in till lite skolor till hösten. Jag undrar om någon har hört något om skolan ifråga eller till och med nån som gått där själv. Om ni har tips på andra utbildningar inom stockholms området får ni gärna dela med er av era åsikter! Tack
  9. Svaret är säkert löjligt enkel men jag kommer inte på det. Hur skickar man i Battery ut de olika instrumenten på ett trumset till separata kanaler? Har försökt men hittar inte vart man fixar detta.
  10. versionen är sx 2.2 Allt ser rätt ut i VST connections. Det där med asio driv rutinerna är jag inte säker på men det borde väl blivit rätt för det var inga problem med installationen. Mixern man får fram med knappen F3, jag får då insignal vid regeln längst till vänster där det står "stereo in" men precis brevid till höger om den där det står audio 1 får jag ingen signal in. Ljudkortet är internt och aktivt. VST settings hittar jag inte någonstans!?
  11. tack! Jag läste igenom trådarna men fick inget svar på mitt problem. Ljudkortet ska det inte vara något fel med, det är ett nyköpt ESI juli@ v. 1.18. monitor knappen hjälper inte alls. Det bör väl vara någon inställning som har blivit fel!?
  12. Hejsan! Jag skulle vara jätte tacksam för lite hjälp. När jag kopplar in ett instrument in i ljudkortet så får jag en signal i qubase mixern men bara på "stereo in", fast jag kan inte få någon signal till audiospåren jag har skapat. Jag har nyligen fått programmet och är inte så erfaren. Tacksam för svar ///Morfioro
×
×
  • Skapa ny...