Jump to content
Annons

blouis

Medlem
  • Antal inlägg

    189
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om blouis

  • Födelsedag 1981-01-27

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Det enda syftet med den här tråden är naturligtvis att varna andra, som kanske tittar på samma annons, eftersom den fortfarande ligger uppe på Blocket (trots att jag självklart rapporterat den till deras Abuseavdelning). Uppläxningar enligt föregående inlägg har jag inte mycket nytta av, vilket jag tyckte mig göra klart från början.
  2. Haha, jaså? Vad skall man titta efter då? Måste köras på USB och ha iaf 8 analoga utgångar. Det är lite tunnsått med dem preferenserna.
  3. Jo, men vad har jag för användning av det? Banken lämnar inte ut några uppgifter om sina kontohavare.
  4. Det namn som jag har fått på säljaren ger inga träffar på några sökmotorer, när jag kombinerar det med det postnummer som han angivit i annonsen. Dessvärre har jag inga andra uppgifter att tillgå (ett kardinalfel av mig naturligtvis...).
  5. Har förskottsbetalat ett UA-101 audio interface för över två veckor sedan, men ännu inte fått varan. Får heller ingen kontakt med säljaren längre. Jag har anmält misstänkt bedrägeri både till Blocket och Polisen, men eftersom annonsen fortfarande ligger uppe vill jag även posta länken här, för att förhoppningsvis undvika att fler råkar illa ut: http://www.blocket.se/vi/27595661.htm P.S. Kommentarer om förskottsbetalningen undanbedes, det var naturligtvis sista gången jag gjorde detta. D.S.
  6. Hittade du något mindre alternativ till FCB1010? Jag letar efter något smidigt, fr a för att styra clips och scenes i Ableton Live.
  7. Tack för tipset, visade sig att jag har Agere ändå. Menar du att det inte är kompatibelt med t ex Presonus Firepod då?
  8. Min MB är från juni -07, så jag tror inte jag har Agere-chipet. Presonuskortet verkar mkt prisvärt, men det är ju inte alls så mobilt som iO 14.
  9. Jag letar nytt ljudkort (tröttnat på att Mboxen inte funkar med min MacBook...) och fastnade också för Alesis iO 14. Lite för sent visar det sig dock, det finns inte någonstans! Har vart i kontakt med några säljare i USA, och de kan heller inte beställa det. Så segt... Hade varit perfekt för mig. Är det någon som känner till något liknande externt kort, som har minst 3 st mik-ingångar?
  10. Om du använder tredjepartspluggar till ditt Logic så bör du definitivt kolla så att de är kompatibla med det operativsystem du tänkt installera. Som exempel kan nämnas att Waves alla pluggar inte är kompatibla med Leopard (10.5.X) än, om jag inte är fel ute?
  11. Är inte det där programmet onödigt krångligt upplagt? Mitt råd är att testa Kristal istället, det är ett gratis multitrack-program.
  12. Vad är det t ex du har funderingar om?
  13. Jao, är det någon här sm sjunger då? 😆 Jag är alltid intresserad av att sjunga på ett gött sound. Har stor erfarenhet, bl a härifrån.
  14. Merz släpper skiva i mars, det ser jag fram emot. Han bjussar på tjuvlyssning på myspace.com/merzuk.
  15. Du skriver ingenting om vad för slags musik eller vilken genrer du skriver/producerar?
×
×
  • Skapa ny...