Jump to content
Annons

bubben

Medlem
  • Antal inlägg

    241
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då bubben senast vann var 14 december 2017

bubben hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

1 Neutralt

Om bubben

  • Födelsedag 1988-01-23

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Örebro

Senaste profilbesökare

5 119 profilvisningar
  1. https://soundcloud.com/robin-oman/one-more-night
  2. Instrument: Sång Inspelningsmöjligheter: Ja Övrigt: Mycket erfaren och proffsig. Prismall skickas i DM. Ja, jag tar betalt. Nej vi är inte klara förrens du är nöjd. Provlyssna: https://soundcloud.com/robin-oman
  3. Tack så mycket 🙂!
  4. Tjenixen. Är det någon som är i behov av en manlig demosångare så tveka inte att höra av er. Specifikt pris disskuteras vid konktat via PM då det kan variera lite beroende på vad som efterfrågas. Jag har mycket erfarenhet av inspelning och editering så filen/filerna som skickas kommer låta väldigt bra, hänvisar till soundcloud-länken nedan. Priset fluktuerar mellan 1000-2000kr. Såhär låter jag: https://soundcloud.com/robin-oman Allt väl 🙂 /Robin
  5. Nu har jag ledsnat på att sitta på crackade prylar som bara strular. Vad finns det för bra gratis-program som kan ersätta logic? Jag sitter uppenbarligen inte och gör slutproduktioner utan behöver något att "slask-prodda" i. ALL hjälp uppskattas. Tack /Robin
  6. bubben

    MusikMakarna

    Musikmakarna handlar minst lika mycket om produktion som låtskriveri! Går liksom hand i hand, finns väldigt mycket kunnigt folk där.
  7. bubben

    MusikMakarna

    Tja! Jag går mitt andra år nu och tycker du ska skicka lite grejer till så kan jag säga till dig om du ska söka 🙂. Jag skrev frågetecken på 95% av alla teorifrågor och kom in ändå så oroa dig inte över det 🙂. Men skicka låtar/proddar du gjort. Det är en VÄLDIGT bra utbildning så jag rekommenderar att inte ge dig förens du är inne. Dock kan det vara försent iår men ring och säg att du verkligen vill in så kan det kanske gå att ordna, lovar dock inget!! Men som sagt, skicka gärna något till robinoman@gmail.com. Kör hårt 🙂!
  8. bubben

    Bästa micken till d28

    Jag ska nu införskaffa en Martin D28. Jag kommer spela mycket live och är lite nyfiken på vad jag kan införskaffa för mickar till den, man vill ju inte sumpa ljudet genom att lajna med en dålig mick. Jag har en ganska stor budget, jag nämner inga siffror så sätter jag inga begränsningar. En fråga jag gärna vill få besvarad är om D28 har ngn mick som är allmänt känd för att passa väldigt bra ihop med just D28an... Tack på förhand!
  9. Oj, förlåt, såg inte att det blev 2. Tack så mycket för svaret broder!
  10. Jag har tittat igenom manualen men får inte riktigt svar på om det ligger en normalizer när man bouncar ner som hamnar där automatiskt, alltså att cubase utan att man vet ngt lägger en liten normalizer...låter ju urdumt men jag har haft lite strul men nivåer och sådär, någon som vet säkert?
  11. Smart drag 🙂 Det funkade rätt bra, hade cre8, var tvungen att trixa lite bara, tack för att du hjälpte mig få tummen ur 🙂
  12. haha okej, då prövar jag igen! Såhär ligger det till: jag sitter i cubase sx3 och har precis spelat in en låt. Nu vill jag korrigera pitchen på min sång i melodyne bridge 3. Jag har sammanlagt ca. 7 sång spår. Nu när jag startar melodyne så väljer jag melodyne bridge på en enskilld kanal som plug-in och får då upp ett melodyne projektfönster samt en mindre ruta som bestämmer vilka kanaler jag vill föra över till melodyne projekt fönster i realtid, det står även transfer och playback. Den första grejen jag klurar på är vad det är man väljer när man väljer ex. "track8" (som jag väljer då jag spelat in sången på kanal 8 på ljudkortet). Menar den just vilken kanal på ljudkortet man spelat in eller vilket spår i cubase och isånnafall hur vet man vilket som är vilket spår i cubase, räknar man bara uppifrån och ner från dom tillagda spåren? måste jag välja melodyne som plug-in på ALLA sångspår eller räcker det med att ha den på ett spår och bara välja att den ska överföra från alla tracks? Den andra saken jag klurar på är hur jag kan transfera alla sång spår i real tid till projekt fönstret som melodyne öppnat så jag kan redigera alla spåren samtidigt. Jag vill alltså föra över alla sångspår samtidigt i realtid så att dom lägger sig på, över, bredvid whatever varandra i melodynes projekt fönster så jag kan redigera alla samtidigt!! Jag har testat både det ena och det andra men jag lyckas inte få in alla spår samtidigt, hjälp! Hoppas det gick att förstå nu för mer pedagogisk kan jag nog inte bli...🙂:)
  13. Hejsan, jag har precis suttit mig ner med melodyn bridge för att korrigra lite pitch på sången jag spelar in. Det som jag inte riktigt får grepp om är hur jag ska få in alla sång spår i samma melodyne projekt. Jag har spelat in all sång på kanal 8 och fattar inte riktigt hur jag ska gå till väga när jag ska ställa in från vilka kanaler melodyn ska spela in från mitt cubase projekt. Är det någon som förstår vad jag menar eller är jag luddig 😆?
  14. Är upptagen idag men jag ska ge mig på det inatt, ill let you know...
×
×
  • Skapa ny...