Jump to content
Annons

Klontarf

Medlem
  • Antal inlägg

    29
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Klontarf

    Bandnamn?

    U2???? Varför inte WE2 så folk fattar 😱 EDIT: såg att Gute var lustig han med.... (gotland..?hmm Hemse Rocks!)
  2. Sampletank har ett par godkända dragspel- sedan är dragspel med i GM-listan- sök på google (jag fick hem en sjysst irländsk säckpipa helt gratis)
  3. Klontarf

    Hejsan!

    mmm atari... Hej Hopp
  4. Beror ju på vilken akustik man är ute efter- jag spelar främst in folkmusik i min studio och är nöjd med de reflexer jag får från golvet (2,5tum tjockt oslipat furugolv) Framför allt pallar folkmusiker inte med för torra miljöer- man får diffusera bort akustiken istället :-]
  5. Tackar för det- jag har monitorerna direkt från ljudkortet- dessvärre producerar själva ljudkortet vid datoravstängning något som är både skadligt för högtalare, öron samt humör. det låter viiiiiiiiiii--iuuuuuu---ppp-KAKLICKXXXHHQQRR (utläses med ilska) (min nästa investering lutar åt en onyx- så snart jag sålt min lillasyster)
  6. Jag har ett par Genelec 8020A (de små gulliga) För att stänga av dem så måste man vrida på volymratten till 0.....klick En bra feature om man vill smyga igång dem utan att spränga dem- men - jag VILL inte behöva pricka in volymen exakt i balans varje gång jag startar dem- alla mina förstärkare, mixrar och skärmar kan stängas av med en trådlös fjärr tack vare ett antal dosor på strömuttagen. Kan en sådan på/av skada mina små ömkliga monitorer?
  7. Klontarf

    Kvinnor?

    Jag undrar: Hur många kvinnor finns det som är medlemmar på Studioforumet ??? Jag frågar enbart av vetenskapliga skäl då jag redan är förlovad- men--- finns det inga kvinnliga studionissar? (studiomajjor=)
  8. Jag lade nyligen in ett solitt trägolv i mitt spelrum ovanpå studion- 99kr kvm på Bauhaus- kan varmt rekommendera det- snyggt och mysigt- bör oljas eller laseras...
  9. Hej- Jag är Mattias, folkmusiker på fritiden och studionisse/filmmusikwannabe samt vansinnigt attraktiv under arbetstid.... Gillar skarpt detta forum och önskar att jag började hänga här INNAN jag började bygga min studio- skulle sparat en hel del huvudskrapande och tröttsamma telefonsamtal till ointresserade studioägare... Om ni är genuint intresserade av Irländsk och Svensk folkmusik och vill veta var man har kul med sådant i uppsala/stockholm eller malmö/lund så skriv en rad! www.hammerstone.se ---- (kommer upp ca 26/8)
  10. http://www.blocket.se/view/5554291.htm?cal...&l=0&c=1&city=0 (under förutsättningen att även gitarristen får plats i lådan)
  11. Jag kör 2 synkade M-audio delta 66.... ger 12 kanaler varav 4 digitala -dock tar synken upp en spdif Har funkat perfekt hittills- har plats och stöd för 2st till och det är ju väldigt billigt sätt att få fler ingångar. Vet dock ej hur bra D/A-burkarna står sig i konkurrensen men de duger åt mig....
  12. Yes!!! Som på beställning dyker dessa upp hos sennheiser! (hifiklubben-here i come) http://www.sennheiser.se/audio/produkter.a...026&ProdID=7944
  13. Tackar- då var det reggat på Loopia.... Enkelt och billigt (hittills)
  14. Spelar det någon roll var man registrerar sin domän? Jag har kollat på Active 24 och de tar 179kr ex moms för den *.se- domän jag vill ha--- nic.se tar 229 ex moms--- men är det någon skillnad på kvalitén hos dessa??? Var har ni reggat era domäner?
×
×
  • Skapa ny...