Jump to content
Annons

Fidden

Medlem
  • Antal inlägg

    2 216
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    389

Allt postat av Fidden

  1. The first rule of tautology club is the first rule of the tautology club.
  2. Kaffet är som det ska. Resten är inte kaffe.
  3. Flygresan med vickan-dagen, när infaller den?
  4. Mina små mikrofoner kom idag. Testade lite, lät rätt bra. Det dumma var bara att även med båda monterade på mikrofon-armen så var det för lätt. Den fjädrade upp bort från gitarren. Så jag får köpa mig ett stativ ändå. Eller fortsätta använda pallen som jag gjorde idag. Gick ju bra det också... Eller fästa nåt tungt på stereo-skenan! Ja det måste ju funka!
  5. Varför bara då och inte sen? Eller nu? Jonu Josen Skicka josen. Den står bakom smöret.
  6. Några timmar kvar idag och 8h obligatoriskt verksamhetsmöte (med lika obligatorisk träsmak) imorgon.
  7. Ja det finns så många att välja mellan. Men idag märkte jag att skivan som jag klassar som i alla fall Sveriges bästa skiva ÄNTLIGEN lagts upp på Spotify. Skivan heter viskningar och rop och bandet Peggy Lejonhjärta.
  8. En jury på P3 utnämner dancing on my own med Robyn till världens bästa låt. Bra låt, men världens bästa?
  9. Ja det där kommer ju aldrig landa i facket rättfärdigat våld. Pappa pappa, din grej pip*boom*
  10. Vackert! Känns som det är nåt som slår över till rött ibland, nån liten regelfix bara. Annars tycker jag nog du är hemma.
  11. Tackar som frågar. Jag gör inte mycket. Jobbar, men lägger knappast ner min själ i det. De verkar nöjda ändå och ger mig alldeles för mycket betalt kan jag tycka för jobbet jag utför. Ibland tror jag allt är en konspiration för att jag ska känna mig som en del av samhället. En befängd tanke såklart. Jag borde vara tacksam. Har börjat laga lite mer mat än innan. Idag gjorde jag löksoppa. Med lök. Och soppa. På lördag fyller jag 45.
  12. Det är ju som att säga att man är smärtfri som ett benbrott...
  13. Vem vet. Allt är förgängligt. Men så länge du har projektfilerna kvar kan du med allra största säkerhet öppna dem i den nya versionen. Om du inte byter programvara helt och hållet då.
  14. Detta var ju ingen manual för vilsna acke-inspelare, men det var ändå mer vettig och begriplig info än jag hittade hela dagen igår. Och @Naymari verkar ha helt rätt.
×
×
  • Skapa ny...